Trafikte hamile kadına saldıran baklavacı kardeşlerle ilgili yeni gelişme

Trafikte hamile kadına dehşet yaşatan baklavacı kardeşlerin Kaynarca'daki şubesi 'Müşteri olmayışından dolayı' kapatıldı.

Pendik'te geçtiğimiz günlerde trafikte hamile kardeşlere dehşeti yaşatan iki kardeşin sahibi olduğu baklava dükkanları olaydan sonra iş yapmamaya başlamıştı. İki kardeşin sahip olduğu baklava şirketinin Pendik Kaynarca'taki şubesi iddiaya göre müşteri gelmediği için kepenk kapattı.

Çevrede yaşayanlar "Müşteri olmayışından dolayı kapandı. O olaydan sonra müşterilerin çekilmesi sıkıntı oluşturdu. Olan çalışanlara oldu. 3-5 kişi çalışanı vardı. Durum böyle" dedi.

NE OLMUŞTU?

Olay, 6 Temmuz'da E-5 karayolunda meydana gelmişti. Hasan ve Hüseyin Sel adlı baklava işletmecisi kardeşler, trafikte kendilerine yol vermediğini iddia ettikleri araca, içinde hamile bir kadın olmasına rağmen tekmelerle saldırıda bulunmuştu.

Aracın içindekilerin çektiği görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasıyla iki zanlı başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanmıştı. Mahkeme, olaya ilişkin delillerin güvence altına alındığı ve sanıkların kaçma ihtimalinin bulunmadığı gerekçesiyle, Hasan ve Hüseyin Sel'in tahliyelerine karar vermişti.