Trakyalılar Dilek'in adını yaşatacak!

HABER MERKEZİ

Trakyalılar yaşamını yitiren kanser hastası Dilek Özçelik'in adını yaşatmak için harekete geçti. Sosyal medyada "#DilekÖzçelikYaşayacak" hastagi açılırken, CHP'li Saray ve Edirne Belediye Başkanları Dilek Özçelik'in adını yaşataklarını ifade etti. Saray Belediye Başkanı Necmi Çoban ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan sosyal medyadan yaptıkları açıklamada Dilek'in adının sokak ve parka verileceğini açıkladı.


Edirne Belediye Başkanı Gürkan Twitter'dan yaptığı açıklamada "Edirne’de bir sokağa adını vererek yaşatacağız. #DilekÖzçelikYaşayacak" dedi. Çoban ise "Gencecik yaşında omuzladığı yükü dimdik taşıyarak onurlu bir biçimde aramızdan ayrılan kızımızın adını Saray ilçemizde ona yakışacak en güzel yerde sonsuz kılacağız. Trakya seni unutmadı, unutmayacak Dilek..." mesajını paylaştı.

trakyalilar-dilek-in-adini-yasatacak-414775-1.

Dilek Özçelik, dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Edirne ziyareti sırasında kanser ilaçlarının temini için yardım istemiş, Bakan Bayraktar'ın kendisine para vermek istemesi üzerine, “Ben dilenci değilim" diyerek parayı geri çevirmesiyle Türkiye'nin gündemine gelmişti. Altı yıldır lenf kanseri ile mücadele eden 27 yaşındaki Dilek Özçelik, Pazar akşamı hayatını kaybetmişti.