Trollerden Damat  ve Soylu kavgası

HABER MERKEZİ

AKP’li troller Twitter’da birbirine girdi. Recep Terzi isimli AKP’li oyuncu, Damat Berat Albayrak’ın emriyle kurulan bir ofis olduğunu ve buradan yönetilen hesaplarla Albayrak lehine propaganda yapıldığını itiraf etti.

Sosyal medya trolü ‘Marginale’ isimli kullanıcı, “Recep Terzi kimdir?” başlıklı bir tweet yayınlayarak Terzi’nin mesajlarını ifşa etti ve para için kendisinden reklam istediğini, ‘dava derdi gütmediğini’ savundu.

Bu tweetlerin üzerine Recep Terzi ise Ekonomi ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın emriyle kurulmuş bir ofis olduğunu ve bu hesabından da Albayrak’a hizmet ettiğini savundu.

Terzi yaptığı paylaşımda, “Sayın Bakanım, Benim özelimi maddi acziyetimi ifşa eden kendini kaf dağın da gören bu hesabı sizin talimatlarınızla açıldığı söyleniyor! Reis sosyal medya da birlik olun derken bana yapılan bu saldırının hikmeti nedir?” Terzi daha sonra, Berat Albayrak’la Süleyman Soylu arasında çekişme olduğunu ima ederek, Albayrak’ın kendisiyle Soylu’yu desteklediği için uğraştığını şöyle ifade etti: “Bütün bunlar Süleyman Soylu’ya destek tweetleri attım diyemi Bakanım!Sizin kayın babanız ve makamınız varsa benim de yerin göğün her şeyi yoktan var eden ve her şeye hakkıyla güce yeten Rabbim var.”