TRT Haber sunucusu Fuat Kozluklu, sunuculuğunu yaptığı programda Ekşi Sözlük'e hakaret etti. Kozuklu, "Ekşi Sözlük bir lağım çukuru. Takma isimlerle kişilik haklarımıza taciz ve tecavüzde bulunan binlerce sapık. Hangi biriyle uğraşacağımızı şaşırmış durumdayız" dedi.

TRT Haber sunucusundan canlı yayında Ekşi Sözlük'e hakaret

TRT Haber sunucusu Fuat Kozluklu, "Ekşi Sözlük bir lağım çukuru. Takma isimlerle kişilik haklarımıza taciz ve tecavüzde bulunan binlerce sapık" ifadeleriyle Ekşi Sözlük'e hakaret etti.

TRT Haber'den Fuat Kozluklu, sunuculuğunu yaptığı 'Gece Bakışı' programında muhabir Ahmet Çakıcı’nın “Sosyal medya insan haklarını tehdit ediyor mu?” adlı haberini sundu.

Gazete Duvar'ın aktardığı habere göre, iktidarın yasaklama girişimlerinin hedefi olan sosyal medyayla ilgili yapılan bu haber eleştirilere neden oldu.

Sosyal medyadan gelen eleştirilere tepki gösteren Fuat Kozluklu, programın kapanışı sırasında “Bize linç girişimi başlatan sosyal medya, ruhsal cinayet işleyen psikopatlarla dolu. Ekşi Sözlük bir lağım çukuru. Takma isimlerle kişilik haklarımıza taciz ve tecavüzde bulunan binlerce sapık. Hangi biriyle uğraşacağımızı şaşırmış durumdayız. Allah bildiği gibi yapsın onları diyorum. Yazıklar olsun onlara" dedi.