Kampanya turunu sürdüren ABD Başkanı Donald Trump, Pennsylvania'da düzenlediği mitingde kadınlara seslenerek, "Lütfen beni sever misiniz? Mahallenizi ben kurtardım" ifadesini kullandı.

Trump kadınlara seslendi: Lütfen beni sever misiniz?

ABD'de yapılacak 3 Kasım'daki başkanlık seçimlerine sayılı günler kala, Başkan Trump seçim kampanya turlarına hız verdi. Florida’dan sonra Pennsylvania'ya geçen Trump, burada düzenlediği mitingde banliyölerde yaşayan kadınlardan oy istedi.

Washington Post’un haberine göre, kadınlara hitap eden Trump, “Banliyölerde yaşayan kadınlar, mahallelerinizi mahveden kuralsızlığa ve artan suç oranlarına son verdiğim için bu gece herkesten çok benden hoşlanmalılar. Banliyölerde artan suç oranlarını yok eden düzenlemeyi ben sona erdirdim” dedi.

‘KİBAR OLMAYA VAKTİM YOK’

Trump ayrıca, kadınların onun konuşma üslubundan hoşlanmadıklarını bildiğini, fakat kibar olmaya vaktinin olmadığını da söyledi.

Demokrat aday Joe Biden ise seçim kampanyasına devam ederken eski ABD Başkanı Barack Obama, Biden'a destek vermek için devreye girdi. Obama, yönetiminde başkan yardımcısı olan Biden'ın, Beyaz Saray yarışındaki son düzlükte yanında olacak.