TÜGVA’nın Diyarbakır’da 'yaz okulu kapanış programı’ kapsamında yaptığı etkinlikte çocuklar takke ve tekbirlerle yürütüldü. TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu Yaz Okulu Projesi kapsamında 120 bin öğrencinin, Diyarbakır'da 5 bin öğrencinin eğitimlere katıldığını söyledi.

TÜGVA’dan yaz okulu ‘etkinliği’: Takke takılan çocuklar tekbirlerle yürütüldü!
Fotoğraf: AA

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da kurucuları arasında yer aldığı ve Yüksek İstişare Kurulu üyesi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Diyarbakır’da "Yaz Okulu Projesi Kapanış Programı" kapsamında yürüyüş gerçekleştirdi. Takke takılan çocuklar tekbirlerle yürütüldü.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Dağkapı Meydanı'ndan, Fatihpaşa Camisi'nde kadar yapılan yürüyüşe TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, eğitmenler ve ortaokul öğrencileri katıldı. Yürüyüşün ardından Fatihpaşa Camisi'nde namaz kılındı.

Eminoğlu, AA muhabirine, Türkiye genelinde düzenledikleri Yaz Okulu Projesi kapsamında 120 bin öğrencinin, Diyarbakır'da 5 bin öğrencinin eğitimlere katıldığını söyledi.

Amaçlarının çocukların milli manevi değerlerine, vatanına, milletine, bayrağına bağlı nesiller olarak yetişmesi olduğunu aktaran Eminoğlu, bunun için çalıştıklarını savundu.

Eminoğlu, önümüzdeki yıl daha ciddi katılımlarla yaz okullarına devam edeceklerini aktardı.