İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ardahan'a verdiği desteği artırmak ve işbirliğini geliştirmek için düzenlediği program öncesinde Erzurum'a gitti. Soyer, burada esnafı ziyaret etti.

Tunç Soyer, Erzurum'da: Esnafı ziyaret etti

BİRGÜN EGE

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, işbirliğini geliştirmek ve kente verdiği desteği artırmak için Ardahan'a düzenlediği ziyaret öncesi Erzurum'a gitti.

Tunç Soyer'i Erzurum Havaalanı'nda Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz ve eşi Hülya Oğuz'un yanı sıra CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Erzurum İl Kadın Kolları Başkanı Aycanur Uygun, CHP'li ilçe başkanları çiçekle karşıladı.

Soyer, Erzurum'da esnafı ziyaret etti. Koronavirüs salgınıyla birlikte derinleşen ekonomik krizden ciddi şekilde etkilendiklerini belirten esnaf, Soyer’e yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Soyer de esnafa umutlu olmalarını, zor günleri aşacaklarını söyledi.

Tunç Soyer, Erzurum'un önemli tarihi simgelerinden olan ve her yıl binlerce turist tarafından ziyaret edilen Yakutiye Medresesi'ni de gezdi. Soyer, ardından CHP Erzurum İl Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Bülent Oğuz ve il yönetiminden kentteki gelişmelere yönelik bilgi aldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e, Doğu Anadolu turunda CHP Parti Meclisi Üyesi Rıfat Nalbantoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe de eşlik ediyor.