Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarının odağındaki isimlerden AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu, gazeteci Nagehan Alçı'ya yaptığı açıklamada 2 buçuk kilo altın dışında servetinin olmadığını iddia etmişti. İYİ Partili Turhan Çömez, Taşkesenlioğlu'nun sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi.

Turhan Çömez'den '2.5 kilo altınım var' diyen AKP'li Taşkesenlioğlu'na yanıt: Zehra sen niye böyle gariban kaldın?

İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ileri sürdüğü iddialarda ismi geçen AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun "Kendi yağında kavrulan birisiydim. Bankada 2.5 kilo altınım var, o kadar. İnanın, bu 2.5 kilo altın dışında hiçbir servetim yok" açıklamasına yanıt verdi.

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ileri sürdüğü iddialarda ismi geçen AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile gerçekleştirdiği görüşmeyi aktardı.

"2.5 KİLO ALTIN DIŞINDA SERVETİM YOK"

Hakkındaki iddialarla ilgili konuşan Taşkesenlioğlu,“Çoluğum, çocuğum yok, bir annem vardı, onu da kaybettim. Benim öyle fazla bir paraya ihtiyacım yok ki Nagehan Hanım. Kendi yağında kavrulan birisiydim. Bankada 2.5 kilo altınım var, o kadar. İnanın, bu 2.5 kilo altın dışında hiçbir servetim yok Nagehan Hanım. Ama gözüm parada değil. Bana bu kadar ağır iftiraların altında kalmak çok ağır geliyor. Artık kime inanacağımı, ne düşüneceğimi bilemez hale geldim. Karşıma çıkan her kadına ‘Acaba kocaları onlara benim yaşadıklarımı yaşatır mıydı? Bunlar neden benim başıma geldi?’ diye soruyorum" dedi.

"ZEHRA, SEN NİYE BÖYLE GARİBAN KALDIN?"

Zehra Taşkesenlioğlu'na ait olduğunu iddia ettiği Blueline' isimli otelin ve 300 milyon lira değerindeki bir çiftliğin görsellerini paylaşan Turhan Çömez, Taşkesenlioğlu'nun mal varlığı ile ilgili açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Turhan Çömez, "AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu: “Kendi yağında kavrulan birisiydim. 2,5 kilo altın dışında hiçbir servetim yok.” Danışmanının üzerine yapılan bir çiftliğin bugünkü değeri 300 milyon Türk Lirası. Zehra, sen niye böyle gariban kaldın?" ifadelerini kullandı