Türkiye’de yarın yayına girecek olan ‘The Last of Us’, film ve dizi kritiklerinin yer aldığı Rotten Tomatoes platformunda beğeni rekoruna imza attı.

Türkiye’de yarın yayında olacak: ‘The Last of Us’ beğeni rekoru kırdı

HBO tarafından diziye uyarlanan Playstation dünyasının ikonik oyunu ‘The Last of Us’, film ve dizilere yönelik eleştirilerin analizlerin yer aldığı Rotten Tomatoes'a yüzde 100 'beğeni' oranıyla giriş yaptı. Hafta başından bu yana beğeni oranı yüzde 98'e gerilese de henüz yayına girmeyen dizi, en fazla beğeni alan oyun uyarlaması rekorunu kırdı.

WebTekno'nun aktardığına göre, ilk sezonu 'Çernobil' dizisiyle bilinen Craig Mazin ve oyunun yazarı Neil Druckmann tarafından kaleme alınan The Last of Us hakkında ilk eleştirmen yorumları da geçtiğimiz günlerde paylaşıldı. Dizi, bugüne kadarki en iyi oyun uyarlamalarından biri olarak gösterildi.

HBO ve Sony Pictures ortak yapımı dizi, modern dünyanın yerle bir edilmesinden 20 yıl sonrasında hayatta kalan Joel ile Ellie’nin hikâyesini anlatıyor.

Başrollerini Bella Ramsey ve Pedro Pascal'ın paylaştığı dizinin kadrosunda Gabriel Luna, Merle Dandridge, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman ve Anna Torv yer alıyor.

The Last Of Us, Amerika yayınından bir gün sonra 16 Ocak’ta Türkiye’de sadece BluTV’de yayınlanacak.