Kadın arkadaşıyla bir fotoğrafını paylaştığı için homofobik saldırıların hedefi olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt'a Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan destek geldi. Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, "Herkesin özel hayatı kendisine aittir. Gerisi lafügüzaftır" dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan Ebrar Karakurt'a destek

Türkiye Voleybol Federasyonu, Kadın arkadaşıyla bir fotoğrafını paylaştığı için homofobik saldırıların hedefi olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt'a destek verdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, voleybolmagazin.com'a yaptığı açıklamada, "Ebrar Karakurt, Türk voleybolunun yetiştirdiği en önemli ve istikbal vaadeden oyuncularından biridir" dedi.

Mumcu, "Sahada cesur, yürekli ve savaşçı ruhu ile oynayan ülkesini ve bayrağını en iyi şekilde temsil etmek için terinin son damlasına kadar akıtan savaşçı sporcudur. Herkesin özel hayatı kendisine aittir. Gerisi lafügüzaftır" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt, Instagram hesabından dün kadın arkadaşıyla bir fotoğrafını paylaşmıştı.

Karakurt, bu fotoğrafı nedeniyle gericiler tarafından hedef alınmıştı.

Sosyal medyada #EbrarKarakurt etiketi gündem olmuş, Karakurt için binlerce destek mesajı paylaşılmıştı.