Türkiye Gazetesi yazarı Süleyman Özışık, mağazaların kendisini eşcinsel yapmaya çalıştığını öne sürerek AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu.

Türkiye yazarı: Mağazalar beni ibne yapmaya çalışıyor

Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada, "İnancımıza ve kültürümüze aykırı bu tür marjinal akımları destekleyenler bizim gözümüzde aynı sapkınlığın ortaklarıdır. Milletimizi ortak tavır almaya davet ediyorum" ifadelerini kullanarak LGBTi bireyleri hedef göstermişti.

Türkiye yazarı Özışık ise "Millet olarak nasıl tavır alalım millet olarak? Hakaret ediyoruz olmuyor, uyarıyoruz olmuyor. Devletin burada yapması gereken bir şey yok mu yani?" diyerek Erdoğan'a sözlerini hatırlatarak çağrıda bulundu.

Özışık, TYT sınavında sanatçı Mabel Matiz'in isminin geçtiği soru hakkında "Olur olmaz sanatçıların hayatını anlatan şarkısını anlatan sorular benim çocuğumun önüne çıkıyor. İbnenin sorusu, namussuzun sorusu benim çocuğumun önüne çıkıyor. Benim çocuğum onu bilmediği için o girdiği sınavdan zayıf not alıp çıkıyor. İsyan ediyorum" dedi.

Özışık, arabasından çektiği videoda şu ifadeleri kullandı;

"İstanbul Sözleşmesi çıkarıldı, anamız ağladı ya. Evlenip boşanma diye bir sektör oluştu. Kadını beyanı esastır diye bir şey çıktı. Ben bir kadın ile yalnız asansöre binmeye korkuyorum. Süleyman Özışık beni taciz etti dese direkt hapisteyim.

Lanetliyoruz olmuyor, millet olarak nasıl tavır alalım millet olarak? Hakaret ediyoruz olmuyor, uyarıyoruz olmuyor. Devletin burada yapması gereken bir şey yok mu yani?

Erkeğiz demeye utanacağız. Mağazaya gidiyorum, bir tane pantolon alacağım beni zorla 'ibneleştirmeye' çalışıyorlar. Çocuğum geçen sene dar dediği pantolonlara geniş diyor. Erkekle kadını ayırt edemiyorum.

Devlet bu ülkenin ahlakını da korumak değil mi? Bu yönde kanun yok, vatandaş buna karşı tavrını ortaya koyup napsın? Gidip birinin ağzını burnunu mu kırayım?

Olur olmaz sanatçıların hayatını anlatan şarkısını anlatan sorular benim çocuğumun önüne çıkıyor. İbnenin sorusu, namussuzun sorusu benim çocuğumun önüne çıkıyor. Benim çocuğum onu bilmediği için o girdiği sınavdan zayıf not alıp çıkıyor. İsyan ediyorum."