Musa Acar ve Emre Eygül, yeni yılın sembolü haline gelen Jingle Bells şarkısını yeniden yorumladı

Türkiyeli prodüktörler adını dünyaya duyurdu

Dünyanın en çok bilinen parçalarından, ünlü besteci James Lord Pierpont’un sevilen parçası, yeni yılın sembollerinden ‘Jingle Bells' Türkiyeli Prodüktör Moses ve Emr3ygül tarafından yeniden yorumlandı.

Moses sahne adı ile bilinen müzik prodüktörü Musa Acar ve Emr3ygül adıyla bilinen Emre Eygül yılbaşının temsilci parçası Jingle Bells’e uyguladıkları cover ile evrensel bir başarıya imza attılar.

Dünyanın en bilinen şarkılarından Jingle Bells için uzun bir dönem, titizlikle çalıştıklarını belirten prodüktörler, yeni Jingle Bells yorumlarıyla müzikseverler tarafından büyük beğeni kazandı. Çok kısa sürede yoğun bir ilgiyle karşılanan çalışma iki haftada 230 bin dinlenme oranıyla zirveye tırmanıyor.

Parçanın vokali için İsveçli sanatçı ile de çalışan Moses ve Emr3ygül, çalışmanın sonunda çeşitli ses teknikleriyle parçayı bir yıllık bir emekle tamamladıklarının altını çiziyor.

Marvel karateri Venom’dan esinlenerek yazdıkları ilk teklileri “We Are Venom” isimli parça ile 2018 yılında milyonlarca dinleyiciye ulaşan Moses ve Emr3ygül, bu şarkıları sayesinde dünya müzik piyasasında önemli bir yer edinmeyi başarmışlardı.

YouTube’da bir yılda 14 milyon tıklanma alan, Spotify’da 1.6 milyon defa dinlenen ve Rusya’da Shazam’ın Top 200’ünde 20. Sıraya kadar yükselen “We Are Venom, Türkiye Spotify’da ise Viral Top 50’de 4 numaraya kadar yükselmiş 1 ay listede kalmıştı.

Deezer gibi müzik paylaşım platformlarında da 2018 yılınınen çok dinlenen elektronik müzik şarkılarının arasına girmeyi başaran We Are Venom, bugüne kadar Türk prodüktörlerin imza attığı en başarılı çalışmalar arasında zirvede yerini aldı. Aynı başarıyı Jingle Bells ile de hedefleyen ve günden güne bilinirlikleri artan prodüktürler, yeni ses getirecek parçalarını, çok sevilen bir film üzerinden kurgulayacaklarının tüyosunu verdi.