İktidara yakınlığıyla bilinen Turkuvaz Medya Grubu, yazılı bir açıklama yaparak, çeşitli suçlamalar yönelttiği Berna Laçin'i hedef gösterdi. Berna Laçin yaptığı açıklamada "Bir kadını ezememek delirtiyor çünkü…” dedi

Turkuvaz Medya Berna Laçin'i hedef gösterdi

Tiyatro oyunları valilikler tarafından engellenen ve sosyal medyada hedef haline getirilen sinema ve tiyatro oyuncusu Berna Laçin’e bu kez AKP'ye yakınlığıyla bilinen Turkuvaz Medya Grubu tarafından çeşitli suçlamalar yöneltildi.

Turkuvaz Medya açıklamasında, Berna Laçin’den, ‘baş örtüsü düşmanı’, ‘Medine’ye hakaret eden’ ve ‘provokasyon peşinde koşan bir kişilik’ olarak söz edildi. Ayrıca Laçin’le çalışan markalar da isim verilmeden hedefe konuldu.

“Berna Laçin’in yer aldığı hiçbir reklamı yayınlamayacağımızı bir kez daha açıklamakta fayda görüyoruz” denilen Turkuvaz Medya Grubu’nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Sosyal medya paylaşımları ile toplumun milli ve manevi duygularını rencide edici açıklamalar yapan ve sayısız provokasyona imza atan sunucu Berna Laçin, hâlâ bazı markaların ekran yüzü olarak TV kanallarında, gazetelerde ve internet sitelerinde boy göstermeye devam ediyor. Toplumun kutsal değerlerine saygısı olmayan ve her fırsatta bu değerlere hakaret etmekten çekinmeyen Berna Laçin’in ünlü markaların erkan yüzü olarak ulusal medya kuruluşlarında boy göstermesini kabul etmiyoruz. Turkuvaz Medya Grubu olarak, Berna Laçin’in hiçbir reklamına internet sayfalarımızda yer vermeyeceğimizi açıklamakta fayda görüyoruz.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"

Laçin, Turkuav grubunun açıklaması hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Laçin, hakkında mahkeme ve soruşturma olmadığını belirterek "Bir kadını ezememek delirtiyor çünkü..." dedi.

Laçiin'in açıklamaları şu şekilde:

"Bu açıklama ile ilgili suç duyurusunda bulunacağımı kamu oyuna bildiririm! Hakkımdaki suçlamaların tamamı yalandır! Başörtüsü yasağını desteklediğime dair uydurma iddia, kamuyu aldatmak ve iftira atmaktır! Not: Benimle ilgili tek bir mahkeme, suç, ceza ve soruşturma yoktur.

Sadece başörtüsü değil her konuda özgürlükten taraf durduğum ortadadır. Başörtüsü ile ilgili her fırsatta kadınların özgür seçimlerinden yana olduğunu dile getirdim. Bugüne kadar böyle çirkin bir dedikodu ve iftira ile hiç karşılaşmadım. Turkuvaz Medya derhal tekzip etmelidir!

Çok yalan,saptırma haberle karşılaştım ama bin yol önce önce kalkmış “Başörtü Yasağı”nı desteklemek gibi saçma ve uydurma bir suçlama karşısında ben bile şaşırdım. Kötülük ve yalan sınır tanımıyor. Pek aldırmam normalde ama bu defa çizgi çok aşıldı!

3 gün önce basın toplantıma katılan,yeni projemin haberini haber yapan,beni yayınlayan Sabah-ATV Türkuvaz M. Bugün ortada hiçbir şey yokken,geçmişe dönük iftira ve mesnetsiz iddialarda bulunmuştur. Bu suni gündemin parçası olmamak için konuyu kapatıyorum ve hukuka başvuruyorum.

Bir kadını ezememek delirtiyor çünkü..."