Adıyaman’daki afet koordinasyonunun başında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun olduğunu anlatan TV100 muhabiri Sertaç Murat Koç, bu esnada 6 gündür elektriğin ve çadırların olmadığını dile getiren çalışan yurttaşı susturmak için çaba sarf etti.

TV100 muhabirinden sıkıntılarını anlatan yurttaşı susturmak için canhıraş çaba!

HABER MERKEZİ

Deprem felaketinin ardından medyanın tepki çeken yayınlarına bir yenisi daha eklendi.

Maraş merkezli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı kentlerden Adıyaman'da TV100 muhabiri Sertaç Murat Koç, kentte kurulan afet koordinasyonunun başında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun olduğundan bahsederken, çevredeki bir yurttaş araya girerek yaşadığı sıkıntıları, yardımın gelmediğini anlatmaya çalıştı. Yurttaş, 6 gündür elektrikleri olmadığını, çadırların gelmediğini söyledi.

Bu esnada elindeki mikrofonu arkasına saklayan TV100 muhabiri, yaşadığı sıkıntıları anlatmaya ve tepki göstermeye çalışan yurttaşı da kamera açısından uzaklaştırmak için itti.

TV100 muhabiri Koç'un engellemeye çalıştığı yurttaşın "Köydeyiz altı gündür elektrik yok, ben konuşmak istiyorum, söyleyin 6 gündür elektriğimiz yok, çadırımız yok” dediği duyuldu.

Yaşananların hemen ardından yayın kesildi.