Sosyal medya platformu Twitter, düzeltme butonu hakkında açıklama yaptı. Özellik üzerinde geçen yıldan beri çalışıldığı ifade edilen açıklamada, "Hayır, fikri bir anketten almadık" denilerek Elon Musk'ın anketine esprili bir göndermede bulunuldu.

Twitter'dan 'düzeltme butonu' açıklaması: "Hayır, fikri bir anketten almadık"

Sosyal medya platformu Twitter, düzeltme butonu özelliği üzerinde çalıştıklarını bildirdi.

Yeni yönetim kurulu üyesi Elon Musk'ın bir Twitter anketinde takipçilerine söz konusu özelliği isteyip istemediklerini sorması üzerine gündeme gelen konu ile ilgili Twitter’dan açıklama yapıldı.

Sosyal medya şirketinin iletişim ekibi yapılan açıklamada, "Artık herkes soruyor. Evet, geçen yıldan beri bir düzenleme özelliği üzerinde çalışıyoruz” denildi.

Elon Musk’ın anketine göndermede bulunulan açıklamada, "Hayır, fikri bir anketten almadık" ifadeleri kullanıldı.

Twitter, “Neyin işe yaradığını, neyin yaramadığını ve neyin mümkün olduğunu öğrenmek için önümüzdeki aylarda @TwitterBlue Labs bünyesinde testlere başlıyoruz" dedi.

Twitter, 1 Nisan'da da resmi hesabı üzerinden bir tweet atarak, tweet düzenleme butonu üzerinde çalıştıkalarını bildirmişti.

Twitter hisselerinin yüzde 9,2’lik bölümünü satın alarak şirketin en büyük hissedarı haline gelen Elon Musk, Twitter’da bir anket başlatmıştı. Musk, kullanıcılara bir düzenleme butonu isteyip istemediklerini sormuştu.