Elon Musk tarafından satın alınan Twitter'ın, mavi onay rozeti sahiplerinden ciddi bir ücret isteyebileceği konuşuluyor.

Twitter, mavi onay rozeti sahiplerinden ciddi bir ücret isteyebilir
Fotoğraf: Pixabay

Sosyal medya platformu Twitter, yeni bir döneme başladı. Elon Musk tarafından satın alınan platformun, yakında mavi onay rozeti sahiplerinden ciddi bir ücret isteyebileceği öne sürüldü.

Twitter’ın Elon Musk tarafından satın alınması sonrasında kulislerde konuşulanlara göre hızlı ve ciddi değişiklikler gündemde.

LOG'un aktardığına göre; Musk’ın Twitter 'Blue aboneliği'ni aylık 5 dolardan 20 dolara çıkarmak istediği belirtiliyor. Buna ek olarak 'Blue aboneliğinin' mavi onay rozeti sahiplerine zorunlu kılınacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Eğer bu gerçek olursa, platformda onaylı hesaba sahip herkes aylık 20 dolar vermek zorunda kalacak. 20 doları ödemeyen kişilerin elinden mavi hesap onay rozeti alınacak.

Musk’ın yeni altyapının 7 Kasım tarihine kadar devreye alınmasını istediği, değişiklik üzerinde çalışanların bu teslim tarihine uymamaları halinde bizzat Elon Musk tarafından kovulacakları aktarılıyor.

Twitter Blue şu an ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda‘da açılmış durumda. Musk’ın son adımıyla beraber küresel olarak kullanıma sunulması ve Türkiye’ye de gelmesi beklenen Blue, kişilere ekstra özellikler sağlıyor ve bunlar arasında Musk sayesinde gelen Tweet düzenleme özelliği de yer alıyor.