Twitter yeni özelliğini duyurdu

Twitter, tweet zamanlama özelliğini web sürümüne getireceğini duyurdu.

Donanım Günlüğü'nden Ender Öztürk'ün haberine göre, Twitter, yeniliklerine devam ediyor. Sosyal medya devi geçtiğimiz günlerde konu takip etme özelliğini kullanıma sunmuştu. Twitter şimdi de Tweetdeck gibi 3. parti uygulamalar ile yapılan tweet zamanlama özelliğini kendi web sitesi üzerine getireceğini açıkladı.

İlk etapta işletme hesapları için kullanıma sunulması beklenen bu özelliğin 2019 yılı bitmeden iOS ve Android platformlarındaki Twitter uygulamasına da geleceği söyleniyor.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA TÜRKİYE'DE DE KULLANIMA SUNULMASI BEKLENİYOR

Kullanıcılar tweet zamanlama özelliği ile tweetleri gününe ve saatine göre zamanlayabilecek. Ülkelere göre kademe kademe sunulacak olan bu özelliğin önümüzdeki haftalarda Türkiye’de de kullanıma sunulmasını bekleniyor.

Twitter geçtiğimiz yıl 3. parti uygulamalara olan API desteğini kısıtlamıştı. Tüm yeni özellikleri kendi platformunda ve uygulamasında toplamak isteyen Jack Dorsey ve ekibi bu kararını hafifleteceklerini de belirtiyor.

3. parti Twitter uygulamalarına API desteğinin yeniden kazandırılacak olması Tweetbot ve Twitterafic gibi uygulamaların daha kullanışlı olmasını sağlayacak.