Game Of Thrones dizisinde Tyrion Lannister'i canlandıran Dinklage, izleyicilerin dizinin final bölümünden neden memnun kalmadığını bildiğini söyledi

Tyrion Lannister'i canlandıran Dinklage'dan 'final' yorumu

Game Of Thrones'un başkarakterlerinden Tyrion Lannister'i canlandıran Peter Dinklage, dizinin finaliyle ilgili “Bitmesini istemediler, bu yüzden birçok insan sinirlendi” ifadelerini kullandı.

Sputnik'in aktardığına göre; Dizinin final bölümünü yazan ve yöneten David Benioff ve Dan Weis'i destekleyen oyuncu, son sezonu ‘olağandışı’ olarak tanımladı.

Bir dizinin bitmesi, 'birinden ayrılmaya benzediğini' ifade eden Dinklage, "Herkes için konuşamam ama bana kalırsa dizinin bitmesini istemediler, bu yüzden birçok izleyici sinirlendi" dedi.

Emilia Clarke tarafından canlandırılan Daenerys Targaryen karakterinin diktatöre dönüşmesiyle ilgili atıfta bulunan Dinklage, "Böyle şeyler olur. Canavarlar yaratılıyor. Ve bunun böyle olacağını tahmin edemiyorsunuz. Onlara belli bir görev atfediyoruz. Görmezlikten geliyoruz. Dolayısıyla o karakteri çok sevdiği ve o karaktere çok güvendiği için hikayenin sonunda karşılaştığı şeyden hayal kırıklığına uğrayan herkese diyorum ki o karakterin böyle biri olduğuna dair işaretler en başından beri vardı" dedi.

'Dövme yaptırmadan önce final bölümünü bekleyin'

Bazı insanların, çocuklarına Khaleesi adını verdiğini veya onun adına dövme yaptırdığını belirten Dinklage, “Belki o dövmeyi yaptırmadan ve ya köpeğinize Daenerys ismi vermeden final bölümünü beklemelisiniz. Size yardım edemem? Üzgünüm.( Khaleesi) Çıldırdı. Oraya sürüklendi ve kendisine nasıl davranıldığına bakıldığında o da bir kurban. Zor zamanlar geçirdi ve birçoğumuz gibi öfkeli çıktı" dedi.

Şu an Off Broadway müzikali Cyrano'da başrol oynayan Dinklage, geçen Mayıs ayında biten diziyle guru duyduğunu söyledi.

2019 Emmy Ödülleri'nde En İyi Drama ödülünü kazanan dizinin son bölümleri, izleyicilerinin bir kısmı üzerinde hayal kırıklığı yaratmış ve eleştirilerin hedefi olmuştu.

cukurda-defineci-avi-540867-1.