Mersin'de Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşlara sunduğu 3 TL'ye 3 çeşit yemek hizmeti veren Mahalle Mutfakları'nda yurttaşlar hayat pahalılığı ve zamlara isyan etti. Zöhre Boyuraz isimli bir yurttaş, "Vergi veriyoruz; sudan kesiliyor, elektrikten kesiliyor, bıktık!" dedi. Bir başka yurttaş da "Bütçemiz yetmiyor, millet açlıktan ölüyor" ifadelerini kullandı.

Ucuz yemek için kuyrukta bekleyen yurttaşlar isyan etti: Bütçemiz yetmiyor, bıktık artık!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin vataşdaşların 3 TL'ye 3 çeşit yemeğe ulaşabilecekleri Mahalle Mutfakları'nda kuyruk oluştu. Yurttaşlar, belediyenin ucuz yemek hizmetine yoğun talep gösterirken, hayat pahalılığı ve zamlara tepki gösterdi.

Zöhre Boyuraz isimli bir yurttaş, hayat pahalılığı ve zamlara isyan etti.

Kuyrukta bekleyen Zöhre Boyuraz isimli bir yurttaş, "Bir ekmeği vardı fakir fukaranın, ekmeği de pahalı yaptılar" dedi.

"Haram ediyorum hakkımızı" ifadesini kullanan Boyuraz, "Milletten oy almasını biliyorlar! Vergi veriyoruz; sudan kesiliyor, elektrikten kesiliyor, bıktık! İntihar edeceğiz!" diyerek tepki gösterdi.

ucuz-yemek-icin-kuyrukta-bekleyen-yurttaslar-isyan-etti-butcemiz-yetmiyor-biktik-artik-953407-1.

Boyuraz'ın sözlerine çevredekiler de alkışlarla destek verdi.

Mahalle Mutfakları'nda ucuz yemek almak için bekleyen bir başka yurttaş da hayat pahalılığına ve zamlara tepki gösterdi.

"Bütçemiz yetmiyor" diyen yurttaş, "Bu ay 400 lira tüp parası verdim; 500 lira şeker, yağ, çay, peynir... 500 lira bunlara verdim. Millet açlıktan ölüyor" ifadelerini kullandı.

ucuz-yemek-icin-kuyrukta-bekleyen-yurttaslar-isyan-etti-butcemiz-yetmiyor-biktik-artik-953403-1.