Zonguldak'ta 34 yaşındaki Gamze Kavraz, arkadaşını beklediği sırada parktan koşarak gelen 20 yaşındaki Ümit Kalmaz isimli erkeğin yumruklu saldırısına uğradı. İfadesinde başka bir şeye sinirlendiğini söyleyen Kalmaz "Tanımıyorum. Yoldan geçen kadına vurdum" dedi. Dişleri kırılan ve yüzünde morluklar oluşan Kavraz ise Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ümit Kalmaz isimli erkek sokakta arkadaşını bekleyen kadına yumruk atıp dişlerini kırdı
Fotoğraf: DHA

Zonguldak'ta Terakki Mahallesi Vatan Caddesi'nde meydana gelen olayda, 1 çocuk annesi Gamze Kavraz arkadaşını beklediği sırada parktan koşarak gelen tanımadığı Ümit Kalmaz isimli erkeğin yumruklu saldırısına uğradı.

Başına aldığı darbeyle yere düşen Kavraz'ın ön dişleri kırıldı, yüzünde morluklar oluştu. Gözaltına alınıp tutuklanan Kalmaz, savcılık ifadesinde başka bir şeye sinirlendiğini belirterek "Tanımıyorum. Yoldan geçen kadına vurdum" dedi. Kavraz ise Atatürk Devlet Hastanesi'nd tedavi altına alındı.

Polislerin çalışması sonucu yakalanıp gözaltına alınan Kalmaz, emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. Kalmaz, getirildiği sırada bina önünde bekleyen Kavraz ailesinin saldırısına uğradı. Polisin araya girmesi ile aile üyeleri sakinleştirildi. Sabıka kaydı da bulunan Kalmaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'DARBE ALDIM, KENDİMİ YERDE BULDUM'

Gamze Kavraz da ifadesinde, arkadaşını beklediği sırada Ümit Kalmaz'in kendisine vurduğunu söyledi. Şikayetçi olduğunu belirten Gamze Kavraz, "Bugün bana yapılan başka birine de çocuğa da yapılabilirdi. 9 yaşında tek başıma büyüttüğüm bir çocuğum var. Bana bir şey olsaydı, ona ne olurdu? Bilmiyorum. Allah'tan ucuz kurtuldum. Oturuyordum, arkamdan bir anda geldi, kafamdan darbe aldığımı hissettim. Kendimi bir anda yerde buldum, ağzım burnum kan içindeydi. Düşünce muhtemelen betona vurdum" dedi.

DHA