“Icardi 20 gol atarsa saçımı kırmızıya boyarım” diyen Ümit Özat, Arjantinli golcü 21 gole ulaşınca sözünde durdu ve saçını kırmızıya boyattı.

Kaynak: Haber Merkezi
Ümit Özat sözünde durdu

Fenerbahçe’nin eski kaptanlarından ve futbol dünyasının renkli ismi Ümit Özat, Galatasaray’ın golcüsü Mauro Icardi’nin sezonun bitmesine 1 maç kala 21 gole ulaşmasının ardından verdiği söz uyarınca saçını kırmızıya boyattı.

Spor Toto Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadele 4-1'lik Galatasaray galibiyeti ile tamamlanırken bu maçın ardından sarı kırmızılı ekip şampiyonluğu garantiledi.

Takımının iki golünü kaydeden Mauro Icardi kritik maçın yıldızı oldu ve Süper Lig'deki gol sayısını 21'e yükseltti.

Arjantinli golcü futbolcu, sosyal medya hesabından “Icardi 20 gol atarsa saçımı kırmızıya boyarım" diyen eski Fenerbahçeli futbolcu Ümit Özat'a bir çağrıda bulundu ve saçlarını boyatmasını istedi.

"BENİM KAPTANLIĞINI YAPTIĞIM FENERBAHÇE'YE DENK GELSEYDİN..."

Ümit Özat da saçının kırmızıya boyandığı sırada sosyal medya hesabından yaptığı yayını paylaşarak Icardi’ye yanıt verdi.

Özat, "Mauro Icardi öncelikle seni ve takımını tebrik ediyorum. Camiana, arkadaşlarına ve hocana sorabilirsin. Büyük golcüsün ama 2001-2007 arasında, benim kaptanlığını yaptığım Fenerbahçe'ye denk gelseydin, ne şampiyon olurdun, ne de bu kadar rahat gol atardın. Büyük futbolcusun ama en büyük değilsin" diye konuştu.