Eski MHP Milletvekili Sinan Oğan, “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı aynı programda bize de ağır hakaret lafları etti. Ümit Özdağ yarın saat 11.00’da bakanlık önünde olacağını açıkladı. Aynı saatte ben de orada olacağım. Soylu ve Çataklı gelsinler yüzümüze söylesinler” dedi. Oğan daha sonra "Ümit bey @umitozdag ben yarın tek başıma gideceğim, senin gelmen olayı (tek başına olmaktan çıkarır) dedi. Ben de bu kararına saygı duydum." açıklamasında bulundu.

Ümit Özdağ 'gelme' dedi, Sinan Oğan bakanlık önüne gitmekten vazgeçti

Eski MHP Milletvekili Sinan Oğan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın İçişleri Bakanlığı’nda Bakan Süleyman Soylu'ya yaptığı çağrıya destek verdi.

Oğan, sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı:

“İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı aynı programda bize de ağır hakaret lafları etti. Ümit Özdağ yarın saat 11.00’da bakanlık önünde olacağını açıkladı. Aynı saatte ben de orada olacağım. Soylu ve Çataklı gelsinler yüzümüze söylesinler.”

Oğan daha sonra "Ümit bey @umitozdag ben yarın tek başıma gideceğim, senin gelmen olayı (tek başına olmaktan çıkarır) dedi. Ben de bu kararına saygı duydum." açıklamasında bulundu.

ÖZDAĞ, "YARIN İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NIN ÖNÜNE GİDECEĞİM" DEMİŞTİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine "Adam yerine koymam, haysiyetsiz adam. Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır. Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sert yanıt vermişti.

Özdağ, "Ben yarın İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle. O zaman göreceğiz kim operasyon çocuğu, kim Soros’un çocuğu. Saat 11.00’de. Erkeksen orada bekle” demişti.