Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, açıklamalarının odağına muhalefeti koymaya devam ediyor: “AK Parti gider Altılı Masa gelirse FETÖ de geri döner”

Ümit Özdağ'ın hedefinde Altılı Masa var: AK Parti giderse FETÖ geri döner
Fotoğraf: DepoPhotos

İktidar yerine eleştirilerinin hedefine muhalefeti koyan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “AK Parti gider Altılı Masa gelirse FETÖ de geri döner” ifadelerini kullandı.

Özdağ, Flash Haber kanalında Fatih Ertürk’ün sunduğu “Türkiye Nereye” adlı programa konuk oldu.

Programdan bir bölümü Twitter hesabından paylaşan Özdağ, “Zafer Partisi olarak ilk işimiz; sadece sığınmacı ve kaçakları göndermek değil, aynı zamanda Türk Milleti'ne Türk Devleti'ni geri vermek olacak. AKP'nin büyüttüğü FETÖ, Babacan ve Davutoğlu'yla 6'lı Masa iktidarında geri döner. FETÖ'yle mücadele eden tek parti Zafer Partisi'dir” ifadelerini kullandı.

Özdağ, programda Ertürk’ün sorularına karşılık yaptığı açıklamalarda da, “AK Parti gider Altılı Masa gelirse FETÖ de geri döner” dedi. Özdağ’ın bu ifadelerine Ertürk, “Çok iddialı oldu hocam” karşılığını verdi. Bunun üzerine Özdağ, “Hayır, hiç iddialı değil. Benim İYİ Parti’den ayrılmamdaki en önemli neden FETÖ’ye karşı gösterilen ılımlı tutum. DEVA’nın yaklaşımı ne? Davutoğlu’nun yaklaşımı ne?” ifadelerini kullandı.