Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın gitmek istediği İçişleri Bakanlığı önüne Hayvan Durum İzleme projesine ait araç çekildi. AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, söz konusu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Ümit Özdağ'ın yürüyüşü engellenmişti: İçişleri Bakanlığı'nın önüne 'Hayvan Durumu İzleme' aracı çekildi

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisine yönelik “Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır” sözlerinin ardından gitmek istediği İçişleri Bakanlığı önüne Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) projesine ait aracın çekildiğine ilişkin fotoğrafı paylaştı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisine yönelik “Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır” sözlerinin ardından bugün İçişleri Bakanlığı önüne gitmek istedi. Meclis kapısından bakanlığa yürüyüşü polis tarafından engellenen Özdağ, burada yaptığı açıklamada, "Bu görevin bittiği zaman sen tutuklanacaksın kardeşim. Bunun farkındasın. Sen Cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin. Bundan sonra seninle Süleyman, bu iş ikimizden birisi ölene kadar devam edecek. Ya sen özür dilersin milletin önünde ya da bu kavga sonuna kadar devam eder" ifadelerini kullandı.

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci, sosyal medya hesabında; İçişleri Bakanlığı’nın hayvanlara karşı işlenen suçların önlenmesi amacıyla başlatılan “Hayvan Durum İzleme (HAYDİ)” projesine ait bir aracın İçişleri Bakanlığı önüne getirildiğine dair paylaştığı fotoğrafa, "Orantısız zeka... Zeka en büyük güçtür" notunu düştü.

Birinci'nin paylaştığı fotoğraf şöyle:

umit-ozdag-in-yuruyusu-engellenmisti-icisleri-bakanligi-nin-onune-hayvan-durumu-izleme-araci-cekildi-1011956-1.