Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ'ın "Mustafa Varank'ın yeğenleri olumsuz işlere karıştı ve adli mercilerce tespit edildi" şeklindeki sözlerine Bakan Varank'tan tepki geldi. Mustafa Varank, Özdağ'a "Bu yalanını ispat edersen ben istifa etmeye hazırım, edemezsen sen partinden ve vekillikten istifa edecek misin?" sorusunu yöneltti. Özdağ ise karşılık verdi.

Ümit Özdağ ve Mustafa Varank arasında atışma: Ahlaksız, provokatör, alçak müfteri...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine provokatör diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’la sosyal medya hesabından tartıştı.

Özdağ'ın, Bakan Varank'a yönelik "Mustafa Varank'ın yeğenleri olumsuz işlere karıştı ve adli mercilerce tespit edildi" sözlerine Bakan Varank sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Varank yaptığı paylaşımda Ümit Özdağ'a yönelik "Bu ahlaksız provokatör de bana bulaşmaya çalışmış. Benim bırakın kamuda çalışanı, çalışan bir yeğenim yok. Hepsinin yaşları küçük. Bu yalanını ispat edersen ben istifa etmeye hazırım, edemezsen sen partinden ve vekillikten istifa edecek misin alçak müfteri" ifadelerini kullandı.

'AHLAKSIZ DA SENSİN MÜFTERİ DE'

Varank’ın “Provokatör” açıklamasını alıntılayan Özdağ, “Terbiyeli konuş. Sen kimlerden bahsettiğimi ve olayı gayet iyi anladın. Ahlaksız da sensin müfteri de sensin. Türk gençlerinin umutlarını yıkan bir zihniyetin temsilcisisin sen” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank son olarak "Lafı gevelemeyi bırak da yalanını ispat et. Hadi hodri meydan! Kimmiş benim yeğenim? Hangi mahkeme ne karar vermiş? İspat etmeyen sadece müfteri değil aynı zamanda alçaktır" sözleriyle Ümit Özdağ'a tepkisini dile getirdi.