Umut inatçı bir duygu asla vazgeçmeyi bilmiyor

BirGün’ün dijital abonelik kampanyasına destek sürüyor. Yazarlar ve müzisyenler bağımsız habercilik için BirGün’e abonelik çağrısında bulunuyor.

Müge İplikçi: BirGün, bir gün gerçekleşeceğine inandığımız umutlarla doğdu. Orada ilk yazanlardan biriydim. Umut inatçı bir duygu, vazgeçmiyor. ‘Bir gün mutlaka’ demeye devam ediyoruz.

Sevinç Eratalay: BirGün gazetesini ilk kurarken inandığım şeyden dolayı BirGün gazetesi okumalarını isterim. Gerçek haber! Dünyada ve ülkemde olan biten şeyleri güvenerek öğrenebileceğim gazete. Yazarları ahlaklı, dürüst. Ve bir de benim bilgimden bir tık daha fazla olmaları gerekiyor yazarların ki, yeni şeyler öğreneyim.

Elif Çağlar: Bir müzisyen olarak, kültür ve sanata destek konusunda gösterdiği hassasiyet açısından BirGün’ün kıymetli bir yeri olduğunu düşünüyorum. Sadece ana akım ve popüler olanın değil, alternatif seslerin de kendine yer bulduğu yayınların desteklenmesini önemli buluyor, sizleri de desteğe davet ediyorum.

Nejat Yavaşoğulları: Bağımsız haberciliğin bağımsız gazeteciliğin birkaç temsilcisinden biri olan BirGün gazetesini okuyalım, abone olalım.