Urfa'da İŞKUR personeli Veysi Çelik ve Mustafa Öksüz'ün 'hayali kurslarla' ilgili denetime gittiği firmanın yetkilileri tarafından darp edildiği iddia edildi.

'Urfa'da 2 İŞKUR personeli darp edildi' iddiası

Urfa’nın Haliliye ilçesindeki İŞKUR İl Müdürlüğünde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, iki personelin darp edildiği öne sürüldü. Öte yandan İŞKUR personellerini darp eden firma yetkililerin kim olduğu açıklanmadı.

İddiaya göre; İŞKUR’da çalışan iki personel, Veysi Çelik ve Mustafa Öksüz, kimliği açıklanmayan firma yetkilileri tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda personellerin yaralandığı ve olay yerine çok sayıda polis ekibi ile sağlık ekibinin sevk edildiği öğrenildi.

Veysi Çelik ve Mustafa Öksüz’ün taburcu edildiği kaydedilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İŞKUR AÇIKLAMA YAPMADI

RHA Ajans'ta yer alan habere göre yaşanan olayda İŞKUR İl Müdürlüğü konuya ilişkin bir açıklama yapmadı. Veysi Çelik ve Mustafa Öksüz’ü darp eden ve yaralanmalarına neden olan firma yetkililerin İŞKUR tarafından kamuoyuna açıklanıp açıklanmayacağı ise bilinmezliğini koruyor.

İŞKUR yetkililerinin firma tarafından hayali kurslarıyla ilgili denetime gittiği ve bu yüzden darp edildiği de öne sürüldü.