Urfa'da Suriye uyruklu 22 yaşındaki Selva El Hinedi sokak ortasında göğsünden ve sırtından bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Yürütülen soruşturmada, Selva El Hinedi’yi evlilik teklifini kabul etmediği Ayad El Hasan'ın öldürdüğü ve daha sonra kaçtığı ortaya çıktı.

Urfa'da bir erkek evlilik teklifini kabul etmeyen kadını öldürdü

Urfa'da Selva El Hinedi isimli kadın evlilik teklifini kabul etmediği Ayad El Hasan tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, kağıt toplayıcılar sokakta hareketsiz yatan kadını görünce, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarla bölgeye gelen ekipler, yaptıkları kontrolde sırtından ve göğsünden bıçaklanarak öldürülen kişinin Suriye uyruklu Selva El Hinedi olduğunu belirledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yürüttüğü soruşturmada Selva El Hinedi’nin sabah saatlerinde çalıştığı hastaneye giderken bıçaklı saldırıya uğradığını tespit etti. Yapılan incelemede eşi ölen ve 4 yaşındaki kızıyla birlikte yaşadığı tespit edilen Selva El Hinedi'nin evlilik teklifini kabul etmediği Suriye uyruklu Ayad El Hasan tarafından öldürüldüğü saptandı.

Selva'nın cenazesi, olay yeri incelemesinin ardından otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.

(DHA)