Üsküdar Belediyesi'nden atılan işçiler: Sesimizi duyuramadık

EMEK SERVİSİ

İstanbul Üsküdar Belediyesi’nde işten çıkarılan işçiler, dün 12’nci ve son kez belediyenin önünde eylem yaparak işlerini geri istedi. İşçiler, “Yalnız, kimsesiz kaldık. Sesimizi kimseye duyuramadık. Üsküdar halkına veda ediyoruz” dedi.

İşçilerden Enver Ayvacı, “Hangi gerekçeyle işten atıldığımı öğrenmek istedim, kimse sesimi duymadı. EYT paylaşımı yapıyorum bir yıldır, bu yüzden işten atıldım. Alnım ak, ne bir tutanağım var ne bir dilekçem” diye konuştu.

AKP İÇİN ÇALIŞTIĞIMIZA PİŞMAN OLDUK

Eyüp Menteş ise haksız ve hukuksuz şekilde işten atıldıklarını vurgulayarak şunları söyledi: “İşimizi geri almak için çeşitli yolları denedik. AKP il binasına gittik, bakmadılar. 4 aydır buradayız, Cumhurbaşkanına seslendik, bizi duymadı, ‘Bu garibanlar milletin efendisi’ demedi. Biz ülkemizde yalnız kaldık, sessiz kaldık, kimsesiz kaldık. Sesimizi kimseye duyuramadık. Biz bu hafta tüm emeklerimize, Üsküdar halkına veda ederek buradan ayrılacağız. Bir daha basın açıklamamız olmayacak. Yıllarca AKP için, Üsküdar Belediyesi için çalıştık, Üsküdar’ın her mahallesinde bizim ayak izimiz var. AKP için çalıştığımıza, Üsküdar için çalıştığımıza pişman olduk.”