Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, CNN Türk'ün çığ faciası haberini yarıda keserek Erdoğan'ın mitingine bağlanmasını bu haftaki kapağına taşıdı.

Uykusuz'dan 'CNN Türk' kapağı

Uykusuz Dergisi bu haftaki kapağında CNN Türk'ün eleştiri odağı olan yayın politikasına yer verdi.

Haftalık mizah ve karikatür dergisi Uykusuz, CNN Türk'ün Van'dan gelen çığ faciası haberini keserek AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine bağlanmasını kapağına taşıdı.

Uykusuz yarın İstanbul’da, cuma günü tüm Türkiye’de bayilerde olacak.

uykusuz-dan-cnn-turk-kapagi-686955-1.

CHP, CNN TÜRK'Ü BOYKOT KARARI ALMIŞTI

Geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, parti yönetiminin aldığı karar doğrultusunda bundan böyle CNN Türk ekranlarında yer almayacaklarını söylemişti.

Seçmenlerinden de CNN Türk’ü izlememelerini isteyen Özkan, “Seçmenlerimiz de izlemesin, çocuklarına izletmesin” demişti.

CHP PM Üyesi Eren Erdem, CHP'nin boykot kararı hakkında yaptığı açıklamada "Cumhuriyet Halk Partisi resmi kararıdır: “Hiçbir partilimiz CNNTURK ekranlarına çıkmayacak, hiçbir partilimizin CNNTURK izlememesini istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç ise sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, "CNN-Demirören kanalı ve kepaze yayınları ile ilgili daha önce birkaç defa eleştiri ve tesbitlerimi ifadede etmiştim. Şimdi alın kanalınızı hayrını görün" diye yazmıştı.