Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, kendisini altılı masa üzerinden "Azıcık onur olsa, azıcık Menderes'in ruhunun zerresi olsa o masada işi olur mu?" ifadeleriyle hedef alan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a yanıt verdi. Uysal, "Terörist dediği Hdp’nin kapısına dayanan,kimliğinden utanan Sn Bozdağ, ‘onur’dan dem vurmuş; Heryerinizden ‘Onur’ ve ‘Ahlak’ ın dışında yolsuzluk, usulsüzlük ve hukuksuzluk akıyor!" dedi.

Uysal'dan Bozdağ'a yanıt: Her yerinizden hukuksuzluk akıyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, AKP Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı açıklamalarda kendisini hedef alan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a yanıt verdi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Uysal, Bozdağ'ın HDP'ye yönelik ziyaretini eleştirerek "Terörist dediği Hdp’nin kapısına dayanan,kimliğinden utanan Sn Bozdağ, ‘onur’dan dem vurmuş; Heryerinizden ‘Onur’ ve ‘Ahlak’ ın dışında yolsuzluk, usulsüzlük ve hukuksuzluk akıyor!" ifadelerini kullandı.

"Menderes/Demokrat Parti kim, siz kim!" diyen Uysal, "Şehit Menderes bize ‘yarınlarda Türkiye’nin başına tarihin gördüğü en büyük yağma hareketi gelecek, kayıtsız şartsız onu destekleyin’ diye bir vasiyet bırakmadı, ‘Tek Adam’ ile mücadele mirası bıraktı;" dedi.

BOZDAĞ NE DEMİŞTİ?

AKP Yalova Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı altılı masa üzerinden eleştirmiş "Erbakan Hocamız, 28 Şubat sürecinde boncuk boncuk terlerken, iktidarı düşürmek için binbir manevra yapılırken siz neredeydiniz? Rahmetli Menderes'in asılmasında eli olanların yanında Demokrat Parti'nin Genel Başkanı gitmiş o masada oturuyor. Azıcık onur olsa, azıcık Menderes'in ruhunun zerresi olsa o masada işi olur mu?" diye konuşmuştu.