İstanbul'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınını 'fırsat' bilen erkek, sahte plakalı bir ambulans ve sahte cerrahi tulum ayarlayarak eski sevgilisini kaçırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Uzaklaştırma kararı bulunan erkek cerrahi tulum ve sahte ambulansla eski kız arkadaşını evden kaçırdı!

İstanbul'da Kağıthane'de uzaklaştırma kararı bulunan erkek cerrahi tulum giyerek ve sahte ambulansla eski kız arkadaşını evden kaçırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Zanlı, 20 Nisan günü sahte plakalı bir ambulans ve doktorların giydiği tam korumalı cerrahi tulum kıyafetlerinden ayarladı. Eski kız arkadaşının evine giden zanlı kapıyı açan kişiye "Yeğeninizin erkek arkadaşı Koronavirüs'e yakalandı test için yeğeninizi de hastaneye götürmeliyiz" dedi.

Evden apar topar çıkartılan kadın ambulansa bindirildi.

Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre, yolda, sahte doktorun eski sevgilisi olduğunu fark eden kadın, paniğe kapıldı. Kısa süren yolculuk sonrası başka bir araca bindirilen kadın ile eski erkek arkadaşı burada tartışmaya başladı. Kadın ağlamaya başlayıp "Ailem beni test için hastanede bekliyor" diyerek gitmek istedi.

Araçtan çıkan kadın karakola giderek şikâyetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARMIŞ

Daha önce, ayrılığı kabul etmeyen erkek hakkında İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran genç kadın, eski sevgilisinin kendisini rahatsız ettiğini belirterek uzaklaştırma kararı aldırmış.