ZONGULDAK'ın Alaplı ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde, 3 yaşındaki Merve Demirer annesinin soba üzerinde kaynattığı sıcak suyun üzerine dökülmesi sonucu yaşamını yitirdi. Küçük kızın kesin ölüm sebebi yapılacak otopsi ile ortaya çıkacak

Üzerine kaynar su dökülen 3 yaşındaki Merve, yaşamını yitirdi

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde, Merve Demirer (3), annesinin soba üzerinde kaynattığı sıcak suyun üzerine dökülmesi sonucu yaşamını yitirdi.

DHA'nın haberine göre; Olay, geçen 31 Aralık günü, Alaplı'ya bağlı Yeşilyurt köyünde meydana geldi. Halil Demirer ile dini nikahlı eşi Gönül U.'nun kızları Merve Demirer, vücudundaki yanıklar nedeniyle ağır yaralı olarak Alaplı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Doktorların ilk müdahalesinin ardından önce Ereğli'ye ardından da İstanbul'a sevk edilen küçük kız, bir gün sonra hayatını kaybetti. Jandarmanın ifadesini aldığı anne Gönül U., bulaşık yıkamak için soba üzerinde kaynattığı sıcak suyun kızının üzerine döküldüğünü söyledi. Gönül U., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Merve Demirer ise köyünde toprağa verildi.

Alaplı Cumhuriyet Başsavcılığı, Merve Demirer'in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Küçük kızın kesin ölüm sebebi yapılacak otopsi ile ortaya çıkacak.

cukurda-defineci-avi-540867-1.