Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, taraftarların kendisini sıcak karşılaşmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Taraftarlara sözünü verebileceğim şey, her şeyi kazanmak istiyorum. Kazanmak için buradayım" dedi.

Valerien Ismael: Her şeyi kazanmak istiyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, takımının Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yendiği maçta güzel bir oyun sergilediğini söyledi.

Ismael, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sıcak karşılamadan dolayı taraftara teşekkür ederek, "Ben ve ailem için harika bir atmosfer vardı, unutulmazdı. Her şeyi doğru yaptığımızı söyleyebilirim" dedi.

Maça iyi başladıklarını belirten Ismael, "Evinizde, böyle bir atmosferde bu şekilde başlamalısınız. Yediğimiz golden sonra da iyi tepki verdik. Galibiyetten yana şüphemiz yoktu. Güzel goller attık. İkinci yarıda da oyunu kontrol ettik. İyi oyuncu değişiklikleri yaptık. Herkes birbiri için savaştı. Kalitemiz fark yarattı, bu devam edecektir. Yarışa geri döndük" diye konuştu.

Taraftarların kendisini sıcak karşılaşmasından dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Ismael, "Taraftarlara sözünü verebileceğim şey, her şeyi kazanmak istiyorum. Kazanmak için buradayım. Biliyorum ki futbol sonuç oyunudur. İşler iyi gittiği zaman enerjinin nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz. İşler olumsuz olduğu zaman maalesef tersi oluyor. İnşallah çok maç kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Ismael, 3-4-3 sisteminde sıkıntı yaşayıp yaşamayacağı sorusunu ise "Bu sistemle 3 yılda 150 maç üzerinde oynadım. Farklı seviyelerde, farklı liglerde çok fazla maça çıktım. Bu dizilişi biliyorum. Hücumsal, defansif anlamdaki detaylara hakimim. Doğru oyuncularla sistemi harmanlayıp, doğru sonucu almaya çalışıyorum" diye yanıtladı.