Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AKP Tekirdağ il ve ilçe örgütlerinin TBMM ziyaretine katıldı. Vali Yıldırım, Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile görüşen AKP heyeti ile birlikte fotoğraf da çektirdi. CHP’li Yüceer, “Bu fotoğraf ucube sistemin fotoğrafıdır” dedi

Vali’nin yeri AKP’nin yanı

MUSTAFA MERT BİLDİRCİN

Tekirdağ’da CHP’li belediye başkanlarının davet edilmediği imza protokolünde AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ile yan yana oturan Vali Aziz Yıldırım’ın AKP teşkilatının düzenlediği TBMM ziyaretine katıldığı öğrenildi. CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Vali Yıldırım’ın bir siyasi partinin gezisine katılmasına tepki gösterdi.

AKP Tekirdağ il ve ilçe örgütleri, 26 Kasım’da TBMM’yi ziyaret etti. Aynı zamanda AKP Tekirdağ Milletvekili de olan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, heyeti ve beraberindeki Tekirdağ milletvekillerini makamında kabul etti.


VALİ FOTOĞRAFTA

AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Ankara ziyaretine ve TBMM’deki buluşmaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ankara temaslarımız kapsamında, TBMM Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop Hocamızı, il ve ilçe teşkilat mensuplarımız ile ziyaret ettik. İstişare ve değerlendirmelerde bulunduğumuz Meclis Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Özcan, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın bulunduğu ziyaret fotoğraflarını da paylaştı.

UCUBE SİSTEMİN FOTOĞRAFI

CHP’li Yüceer, Vali Yıldırım’ın AKP teşkilatıyla birlikte poz verdiği fotoğraf için “Ucube sistemin resmi” dedi. Vali Yıldırım’ın, AKP’nin değil, Tekirdağ’ın valisi olduğunu vurgulayan Yüceer, “Maalesef bu durum artık münferit değil. Valiler, kaymakamlar görev aldıkları yerlerde kendilerini devletin değil, AKP’nin mülki amiri gibi görmektedirler. Artık partili Cumhurbaşkanı’nın atadığı bir Valinin, Cumhurbaşkanı’nın partisinden gelen davete icabet etmesi değil icabet etmemesi anormal karşılanır oldu” diye konuştu.

cukurda-defineci-avi-540867-1.