Vatan Partisi Genel Sekreteri, Nuriye ve Semih’e ‘terörist’ dedi!

Doğu Perinçek’in liderliğini yaptığı Vatan Partisi’nin Genel Sekreteri Utku Reyhan, KHK ile işlerinden atılan akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça’yı hedef gösterdi.

Reyhan, 7 Temmuz 2017 tarihli Aydınlık gazetesinde kaleme aldığı yazıda, şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul adliyesinde görevi başında DHKP-C’li teröristler tarafından katledilen savcı Mehmet Selim Kiraz da kim oluyor? O’nun için adalet peşinde koşulmaz. Ama O’nun katilleriyle aynı örgütten olan ve bu yüzden öğretmenlikten ve öğretim üyeliğinden ihraç edilen Nuriye ve Semih için “Hak, hukuk, a-da-let” naraları atılabilir. Hem de TGNGGP’ne mensup emekli “Atatürkçü” hakim ve savcılar tarafından!

(Not: Nuriye ve Semih, DHKP-C’lidir. Kendilerine sorarsanız reddetmeyeceklerini göreceksiniz. Nitekim soruldu, reddetmediler. Ha, ilerde “Anneciğim, Babacığım, Atatürk faşistmiş, Cumhuriyet de oligarşiymiş, en güzeli kendini patlatmakmış, örtmenim öyle söyledi”diyen çocuklarınızın olmasını istiyorsanız, tabii, Nuriye ve Semih hemen görevlerine dönsün.)”

Adalet Yürüyüşü’ne de saldırdı

Reyhan, Adalet Yürüyüşü ile ilgili şu ifadeleri de kullandı:

“ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine ve AB Komiserliğine sunulan dilekçeyle kurulan “Tayyip Gitsin de Nasıl Giderse Gitsin Partisi (TGNGGP)” çalışmalarına başladı. TGNGGP’nin ilk faaliyeti İstanbul’a “adalet” için yürümek oldu.”

“Kılıçdaroğlu, aynı yazısında yürüyüşün “yeni bir toplumsal hareketin başlangıcı” olduğunu belirterek TGNGGP’nin amacını da ilan etmiş oldu. PKK ve FETÖ ile daha uzun vadeli bir işbirliği açık seçik dile getiriliyor. TGNGGP ABD’nin ve AB’nin desteğini almış durumda. PKK liderlerinden Mustafa Karasu da yürüyün diyor, üç gün önce yayınlanan videosunda FETÖ lideri Fethullah Gülen de. “Yeni bir toplumsal hareket” hayırlı uğurlu olsun!”