"Vikings" dizisinin final bölümlerinin fragmanı yayınlandı. Dizi bu ay History Channel’da yayınlanmadan önce Amazon Prime’da yayınlanacak.

'Vikings' dizisinin final sezonundan yeni fragman yayınlandı

"Vikings" dizisinin final sezonu, bu ay History Channel’da yayımlanmadan önce Amazon Prime’da yayınlanacak. Dizinin son sezonunun kalan 10 bölümü 30 Aralık'ta ABD, İngiltere, Almanya, Avusturya ve İrlanda'da Amazon'da yayınlanacak. Final bölümlerinin fragmanı ise paylaşıldı.

beyazperde.com'da yer alan habere göre, Amazon yayınından sonra tam tarih olmamasına rağmen diziyi başından beri yayınlayan History, kalan bölümleri yayınlayacak.

Vikings dizisinin yaratıcısı, yönetici, yapımcı ve tek yazar Michael Hirst, "Muazzam Viking destanımız sona eriyor. Ancak, tüm zamanların en sevdiğim bölümlerinden bazılarını izleme şansınız olmadan önce değil. Prime Video, serinin finalini önce bir akış izleyicisine benzersiz bir şekilde sunacak. Şaşırmaya ve yol boyunca birçok sürpriz yaşamaya hazırlanın. Ve eğer dökecek gözyaşınız varsa, onları dökmeye de hazırlıklı olun" dedi.