Bu hafta 2'si yerli toplamda 6 yeni film vizyona giriyor.

Vizyonda bu hafta

PAN​

vizyonda-bu-hafta-95488-1.

X-Men filmlerinde canlandırdığı Wolverine karakteriyle hafızalarda yer eden Hugh Jackman'ın başrolde olduğu Pan filmi bu haftanın fantastik filmlerinden. J.M. Barrie'nin ünlü karakterlerinden biri olan Peter Pan'ın yeni filmi, kendini büyülü Neverland'de bulan öksüz Peter'ın hikayesine odaklanıyor. Filmin yönetmenliğini Joe Wright üstlenirken oyuncu kadrosunda Garred Hedlund, Rooney Mara, Levi Miller ve Amanda Seyfried gibi isimler yer alıyor.

VICTOR FRANKENSTEIN​

vizyonda-bu-hafta-95489-1.

Mary Shelley'nin gotik romanı bir çok kez TV dizisi ve film olarak beyazperdeyi ziyaret etti. Max Landis'in senaryosunu Paul McGuigan'ın yönetmenliğini üstlendiği Victor Frankenstein hikayeye farklı bir gözle bakıyor. Harry Potter serisi ile adından söz ettiren Daniel Radcliffe ve James McAvoy'un başrolleri üstlendiği film, Fr. Frankenstein'a deneylerinde asistanlık yapan Igor karakterinin gözünden yaşananlara odaklanıyor.

STEVE JOBS

vizyonda-bu-hafta-95490-1.

Film, Walter Isaacson'ın tek onaylı Steve Jobs biyografisinden sinemaya uyarlanıyor. Sosyal Ağ filmiyle "En İyi Senaryo" Oscar'ını kucaklayan Aaron Sorkin tarafından kaleme alınan filmde önemli oyuncular yer alıyor. Oscar'lı yönetmen Danny Boyle'un kamera arkasına geçtiği Steve Jobs filminde Michael Fassbender, Seth Rogen, Kate Winslet, Jeff Daniels, Katherine Waterston, Michael Stuhlbarg gibi isimler yer alıyor. Jobs biyografisinden uyarlanan ikinci film olan Steve Jobs, Jobs'ın hayatının 16 yılına Apple lansmanlarının perde arkasını konu alıyor.

AZAP

vizyonda-bu-hafta-95492-1.

Bu hafta vizyona giren filmler arasında tek korku-gerilim filmi olan Azap aynı zamanda yerli film olarak da dikkat çekiyor. Dilek Keser ve Ulaş Güneş Kaçargil'in senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği film yerli korku sinemalarına farklı bir soluk getiriyor. Herkesin bildiği anca söylemekten korktuğu bir inanışı perdeye taşıyor; Cin Düğünü. Filmin oyuncu kadrosunda İrem Deniz, Ayşe Selen, Dilşah Demir, Ayşin Yeşim Çapanoğlu gibi isimler yer alıyor.

RÜZGARIN HATIRALARI

vizyonda-bu-hafta-95493-1.

Sinemaseverleri 2. Dünya Savaşı dönemine götüren Rüzgarın Hatıraları, muhalif şair ve ressam Aram'ın savaş döneminde yaşadığı zorluklara ve siyasi nedenlerle hayatını kurtarmak için İsanbul'dan kaçısına odaklanıyor. Senaryosunu Özcan Alper ve Ahmet Büke'nin yazdığı filmin yönetmenliğini Özcan Alper üstleniyor. Onur Saylak, Mustafa Uğurlu, Sofya Khandamirova, Murat Daltaban, Ebru Özkan, Tuba Büyüküstün ile Menderes Samancılar filmde yer alan oyuncular.

KURBAĞA KRALLIĞI

vizyonda-bu-hafta-95494-1.

Haftanın tek animasyon filmi olan Kurbağa Krallığı küçük sinemaseverlerin ilgisini çekecek cinsten. Senaryosunu Melanie Simka'nın yazdığı yönetmenliğini Nelson Shin ve Melanie Simka'nın üstlendiği animasyon, kurbağa prensesin evlenmemek için erkek kılığına girmesi ve arkadaşlarıyla yol macerasına odaklanıyor.