WhatsApp'ta son görülme özelliğinin kalktığı iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düştü ancak yaşanan bir teknik sorun nedeniyle kullanıcıların gizlilik ayarının değiştiği ortaya çıktı

WhatsApp'ta teknik sorun: Kullanıcıların gizlilik ayarı değişti

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta dün yaşanan bir teknik sorun nedeniyle kullanıcıların gizlilik ayarı farkında olmadan değişti.

Kısa süreli yaşanan teknik bir sorun nedeniyle WhatsApp'ta gizlilik ayarı ve 'son görülme' kullanıcıların kontrolü dışında değişti.

WhatsApp'ta yaşanan teknik arızanın yanı sıra Instagram'da da aynı saatlerde erişim sorunu yaşandı. Instagram kullanıcıları, fotoğraf yüklerken sorun ile karşı karşıya kaldılar. İki uygulamada yaşanan sorun eş zamanlı olarak düzeldi.

Facebook bünyesine bağlı WhatsApp ve Instagram'daki sorun nedeniyle resmi bir açıklama yapılmazken, şu saatlerde iki uygulamaya erişim normal sağlanabiliyor.

WHATSAPP SON GÖRÜLME SORUNU NASIL DÜZELTİLİR?

WhatsApp uygulamanızı açın. Daha sonra 'Ayarlar' bölümü içerisinden 'Hesap' kısmına giriş yapın. Burada yer alan 'Gizlilik' butonuna tıklayın. Gizlilik bölümü içerisinde son görülmenizi dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

cukurda-defineci-avi-540867-1.