Whoppie Goldberg: Annem vergisini ödemek için didinirken, Trump'ın 900 milyon dolar borcu affediliyor

DIŞ HABERLER SERVİSİ

Akademi ödüllü oyuncu Whoppie Goldberg, The View adlı Talk Show programında, New York Times'ın Başkan Trump'ın 2017 yılında sadece 750 dolar vergi ödediği raporu üzerine konuştu. Trump'ın lafını esirgemeyen muhaliflerinden olan ünlü oyuncu, çocukluğunda öğretmen olan annesinin vergisini ödemek için nasıl didindiğini anlattı.

Goldberg, 5 kişi sundukları The View adlı talk show programında Trump'ın vergi kaçırmasına ilişkin şöyle konuştu: "... bu hikayemi 4 yıl önce (Trump'ın) 900 milyon dolar borcunun affedildiğini öğrendiğimizde anlatmıştım. Akıllı olduğunu çünkü tüm boşlukların nerede olduğunu bildiğini söylüyordu. Bunun üzerine düşünebildiğim tek şey, yıllarca çaresiz bir şekilde vergilerini ödemek için didinen annem oldu."

Verginin herşey olduğunu söyleyen Goldberg, vergi adaletine de vurgu yaparak herkesin adil vergi payını ödemesi gerektiğini belirtti.

New York Times'ın raporunda Trump'ın 2017 yılında sadece 750 dolar vergi ödediği ve daha önceki 18 yılın 11'inde ise hiç ödemediği belirtiliyor.