Akşam gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, ‘büyük resmi görerek’ bugünkü yazısında şu ifadeleri kullandı: “CHP, ne yazık ki biricik mesaisi ‘Türkiye düşmanlığı’ olan uluslararası konsorsiyumun ‘TBMM şubesi’ gibi çalışmaktadır.”

Yandaş Kekeç yine ‘büyük resmi’ gördü

MEDYA SERVİSİ

Hükümetin kontrolündeki yayın organlarından biri olan Akşam gazetesinin yazarı Ahmet Kekeç, bugünkü köşesinde CHP ile ilgili ‘tahminlerini’ açıkladı.

Diğer yazılarında olduğu gibi bu yazısında da maddi ve somut argümanlara referans verme ihtiyacı duymayan Kekeç, yazısında, “Dünyanın en cahil, aynı zamanda en kötü adamları CHP’de toplaşmış durumda” gibi birbirinden ilginç ifadeler kullandı.

Kekeç ayrıca, CHP’nin, ‘Türkiye düşmanı uluslararası konsorsiyumun TBMM şubesi’ olduğunu öne sürdü. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretlerine işaret ederek muhalefete FETÖ yaftası vurmayı da es geçmeyen yandaş isim, ‘İçine FETÖ kaçmış senin!’ başlıklı yazısında şunları kaydetti:

DARBE KARŞITI AÇIKLAMAYI DA BEĞENMEDİ

“FETÖ savunuculuğunu DEAŞ destekçiliğiyle taçlandıran CHP, ne yazık ki, “Türkiye karşıtı eylemlerin odağı” haline gelmiştir ve biricik mesaisi “Türkiye düşmanlığı” olan uluslararası konsorsiyumun “TBMM şubesi” gibi çalışmaktadır.

Dahası, içine FETÖ kaçmış bir partidir...

Hiç yerinden kıpırdamayan Kılıçdaroğlu, vahiy gelmiş gibi birden ABD’ye uçmuştu. FETÖ’nün 17/25 saldırısından hemen önce gerçekleştirilen bu seyahatte, genel başkanınız hangi FETÖ mensuplarıyla bir araya geldi? Ne konuştular? Hangi konuda mutabık kaldılar? Genel başkanınız hangi konuda “siyasi destekte bulunacaklarını” söyledi?

Bunun en önemli kanıtı, 15 Temmuz gecesi, liderliğin takındığı tutumdur...

Darbe gecesini sığındığı “güvenli ev”de geçiren “liderlik”, darbenin nereye evirileceğini (ve Amerika’nın tepkisini) öğrendikten sonra çıkıp lütfen bir açıklama yaptı ve dolambaçlı ifadelerle meşru hükümetin yanında olduklarını söyledi...

Sonra?

Sonrasını hep birlikte ibretle izledik!”