Oyuncu Burcu Biricik, yandaş medyanın kendisini hedef göstermesine sessiz kalmadı. Biricik, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Ben vatanıma aşığım" diyerek, kendisi dahil diğer ünlü isimlerin de hedef gösterildiği habere tepki gösterdi.

Yandaş medya hedef göstermişti: Oyuncu Burcu Biricik'ten yanıt

Türkiye, 28 Temmuz'dan bu yana peş peşe çıkan orman yangınlarıyla boğuşurken; Yeni Asır Gazetesi, "HelpTurkey" kampanyasına destek veren Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Emre Kınay, Şevval Sam, Burcu Biricik, Murat Boz, Hazal Kaya ve Fazıl Say gibi ünlüleri manşette hedef gösterdi.

Yeni Asır'ın manşetine, Gülben Ergen "Hepsi bizim sanatçılarımız!! Ayakta alkışlanacak sanatçılarımız!! Ülke yanıyor. Hale bak. Ne isterseniz sanatçılardan?" ifadeleriyle, Ece Dağıstan Say ise "Zamanında İzmir'imin her evine giren Yeni Asır evlerimizden kapı dışarı edileli çoook oldu. O YENİ ASIR adının hemen solunda bir slüet var görüyor musunuz? O fotoğrafını birer terörist gibi yayınladıkların Türkiye'nin gerçek vatanseverleri işte, ve o silüetin izindeler. Seni atınca geriye sadece onlar kalıyorlar ve harika bir KAPAK çıkıyor ortaya" sözleriyle tepkisini göstermişti.

Hedef gösterilenler arasında yer alan oyuncu Burcu Biricik de sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan habere tepki gösterdi.

BİRİCİK'TEN YANIT

Biricik, "Ben vatanıma aşığım" diyerek, "İtham edildiğim şeyin tersine ben vatanına aşık, sırf bu yüzden tek bir canın dahi canı yanmasın, tek bir güzelliği bozulmasın diye çabalayan ve elinden geldiğince yardım etmeye çalışan bir vatandaşım. Umarım küçük de olsa bölgedeki birinin bir ihtiyacına, bir ağaca, bir hayvana dokunmuştur" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncunun paylaşımı şu şekilde:

havuz-medyasi-hedef-gostermisti-oyuncu-burcu-biricik-ten-yanit-907003-1.