Yandaş yazardan yandaş yazara: "İblisvari sinsi bir tipsin"

Star gazetesi yazarı Cem Küçük, köşesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski Basın Sözcüsü ve Hürriyet yazarı Akif Beki’ye yüklendi. Küçük; "yalaka, şeytan, iblis, yağdanlık" gibi kelimeler kullandığı yazısında Beki'ye "Son 12 senenin ganimet muhasebesini buraya yazarsam sokağa bile çıkamazsınız" diye seslendi.

Gazeteci ve yazarlara yönelik açık tehditleriyle tanınan Cem Küçük, “Sokağa bile çıkamayacak bazı tipler” başlıklı yazısında "7 Haziran’da AK Parti’nin 276 sınırının altında kalarak 258 milletvekiline düşmesi bir açıdan çok hayırlı oldu. AK Parti tek başına iktidardayken her türlü yalakalığı ve yağdanlığı yapan kimi sahtekar tiplerin 7 Haziran sonrası hemen dansöz gibi döndüğüne şahit oldu tüm Müslüman kamuoyu. Bizler aslında onların ne mal olduğunu biliyorduk. Şimdi ise tüm Türkiye gözleriyle görüyor olup bitenleri. Bu sahtekar tipler kendi konumlarından, rantlarından ve imtiyazlarından başka bir şey düşünmezler. Son 9 aylık dönemde bu haksız imtiyazlarını yitirdikleri için Recep Tayyip Erdoğan’ın ve tuhaf şekilde Erdoğan Ailesi’nin aleyhine dönmüşlerdi zaten" ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN'I HANÇERLEME OPERASYONU"

Küçük'ün yazısı şöyle devam ediyor: "Ama 7 Haziran’a kadar basın yoluyla yalakalığa devam ediyorlardı ki, başka yerlerden kendileri ve yakın akrabalarının rantları devam etsin. Şimdi ise egemen güçlerin ve özellikle de Aydın Doğan’ın istediği gibi tüm faturayı Recep Tayyip Erdoğan’a yıkarak arkadan hançerleme operasyonunu aleni hale getirdiler… 8 Haziran 2015’e kadar Erdoğan’a tek kelime ile eleştiri getirmeyip sadece yağdanlık yapan bu adamlar utanmıyorlar ve şunları yazıyorlar… “Her kim ki ‘Sende hata, kusur olmaz; her şeyin en iyisini sen bilirsin, sen hiç yanlış yapmazsın’ diyorsa üst aklın musallat ettiği şeytan işte odur. Her kim ki ‘Senin yanında ben varım, benim varlığım sana yeter, başkasına ihtiyacın yok’ diye fiştekliyorsa Erdoğan’ı yalnızlaştıran uyanık iblisin ta kendisidir o…” Bir insan ancak kendini bu kadar güzel anlatabilir. Adam kendisi için üst aklın musallat ettiği şeytan ve uyanık iblis diyor. Çünkü Erdoğan’ın yanında memurken 24 saati bu lafları söyleyerek geçiyordu. Buna tüm Başbakanlık çalışanları şahittir. Şimdi Erdoğan’ın bu zor günlerinde, yani tüm emperyal egemenlerin Cumhurbaşkanı’nı hedef aldığı bu dönemde ise hemen her gün Tayyip Erdoğan’a laf çarpıyor. Küçük zekasıyla Erdoğan’ın argümanlarıyla dalga geçiyor. Uyanık ve zeki olmadığın kesin ama iblisvari bir sinsi tip olduğun muhakkak. Şimdi her gün Erdoğan’ı ince ince doğrayan bu tip 12 yıl boyunca Erdoğan’a yalakalık yarışında en önde olmayı kimseye kaptırmadı. Eleştirisiz biat ideolojisinin sancaktarı ve İsmail Kılıçarslan gibi samimi eleştirel İslamcıları sistemden dışlayan bu adamdı… Bir de bu tipler hem suçlu hem güçlü gibi utanmadan ganimet sofrasından falan bahsediyor. Son 12 senenin ganimet muhasebesini buraya yazarsam sokağa bile çıkamazsınız…"

AKİF BEKİ YANDAŞLARA ÇATMIŞTI

Akif Beki Hürriyet’te dün yayımlanan yazısında "Müdafaa hattı diye çevresine dikenli tellerle barikat kuran, sağduyuyla arasına set çeken, en pespaye zırvalarla sağa sola küfür kıyamet saldıran, beş paralık o infaz mangaları var ya, işte onlar hep o üst aklın kullandığı ‘yalnızlaştırma’ ajanlarıdır. Her kim ki ‘Senin yanında ben varım, benim varlığım sana yeter, başkasına ihtiyacın yok’ diye fiştekliyorsa Erdoğan’ı yalnızlaştıran uyanık iblisin ta kendisidir o. Hem de mart kedisi gibi cıyaklıya cıyaklıya, ‘Yalnızlaştırmayız’ diye diye adamı yalnızlaştırırlar, siz bilmezsiniz o iblisleri" demişti.