Yandaş yazarın Boynukalın sevgisi: Doğru olan aday gösterilmesiydi

AKP'ye olan yakınlığıyla ve gerici haberleriyle bilinen Yeni Şafak gazetesinin yazarı İsmail Kılıçarslan, Hürriyet'e saldıran AKP'lileri tebrik ettiği yazısında, Hürriyet Gazetesi'ne saldıran güruhta baş rol olarak yer alan Abdurrahim Boynukalın'ın 'bunlar hiç dayak yememiş' ifadelerine destek verdi.

İleri Haber'de yer alan habere göre; Kılıçarslan köşesinde, Boynukalın'ın aday listesine alınmamasını da eleştirdi, doğru olan Davutoğlu'nun her şeye rağmen Boynukalın'ı aday göstermesi gerektiğini söyledi.

Kılıçarslan Hürriyet saldırısının ardından AKP Milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ın "bunlar hiç dayak yememiş" sözünü destekleyerek, "Bu arada Hürriyet, o camlar kırıldıktan sonra oraya giden ve derhal duruma hâkim olup daha fazla taşkınlık yapılmasına engel olan milletvekili ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın'ı tabiri caizse 'yemeye' çalıştı. Bir video kaydındaki sözleri üzerinden Boynukalın'ı günah keçisi ilan etmeye kalkıştı. Oysa Boynukalın'ın orada söylediği 'bunlar hiç dayak yememiş' cümlesinin doğrudan 'şımarıklıkla ilgili bir deyime atıf' olduğunu ben görüntüleri izler izlemez anlamıştım." dedi.

Kılıçarslan, Boynukalın'ın Hürriyet saldırısının ardından 'günah keçisi' ilan edildiği iddia etti ve şunları yazdı:

"Benim lafım, doğrudan söyleyeyim, içimizdeki İrlandalılara. Abdurrahim'in kendi isteği ile vekilliğe aday olmamasını sevinçle karşılayan bir takım 'ağır top' AK Partililere. Aday gösterildiği ilçeye belediye başkanı seçilemeyen bir takım iletişim dehalarına. 'Hürriyet'in protesto edilmesi bence çok yanlıştı' diye inleyen bir takım 'sembol' isimlere.

Hep 'belki zoru gelir' diye diye geliştirdikleri bu sinik tavrı çok pahalıya ödeyeceğiz günü gelince. 'Aman ağzımızın tadı kaçmasın' diskuruyla alınabilecek mesafe yok.

Şunu da söyleyeyim. Ahmet Davutoğlu'nun, kendisine 'çok yükleniyorlar, sizi zor durumda bırakmayayım, beni aday göstermeyin' diyen Boynukalın'ı aday göstermemesi doğrudur. Fakat daha doğrusu Hoca'nın 'saçmalama evlat, daha yeni başladık. Ateş olsa sinemizde söndürürüz. Yine adaysın' demesiydi bence."