Yapımcı Steve Bing, Los Angeles'taki evinin 27'nci katından atlayarak intihar etti

Yapımcı Steve Bing yaşamına son verdi

ABD'li yapımcı Steve Bing yaşamına son verdi

Emlak kralı dedesinden 600 milyon dolar miras kaldıktan sonra sinema kariyerine başlayan ve birçok sinema filminin yapımında yer alarak Hollywood’da kendine has bir yer elde eden 55 yaşındaki Bing’in Los Angeles’ta yaşamına son verdiği açıklandı.

NTV'nin haberine göre; Los Angeles’taki evinin 27’nci katından atlayan Bing’in olay yerinde yaşamını yitirdiği duyuruldu. Bazı kaynaklar koronavirüs dönemindeki izolasyon sürecinde Bing’in depresyona girdiğini söylese de intiharının bu nedenle olup olmadığı bilinmiyor.

SERVETİNİ SİNEMAYA YATIRDI

Bing’in serveti 1920’ler New York’unda lüks dairelerin sahibi olan büyükbabasından geliyor. Büyükbabasından kalan 600 milyon dolarlık mirası kullanarak film yapımcılığına başlayan Bing’in servetinin en son 590 milyon değerinde olduğu belirtilmişti.

Babası Dr. Peter Bing ile birlikte ailece Forbes dergisinin en zengin 400 Amerikalı aile listesinde yer aldılar.

OĞLU OLDUĞU MAHKEMEDE KANITLANDI

Harvard-Westlake Okulu’nu bitirmeden önce ilk senaryosu Missing in Action’ı sitcom yazarı Arthur Silver ile birlikte yazdı.

Mirasını 18. doğum gününde devraldı ve film yapımcılığı için Stanford'dan ayrıldı. Bing, Elizabeth Hurley ile 2000-2001 yıllarında yaşadığı ilişki, daha sonra kaşılaştığı babalık davasıyla tanınan biri haline geldi. Damien’in Steve Bing’in oğlu olduğu mahkemede kanıtlandı.

Bing, en çok 2003 yapımı Kangaroo Jack filminin senaryosu ile tanındı. Yapımcı olarak Tom Hanks'ın Kutup Ekspres'ini hayata geçirmesini sağladı, bilgisayar animasyonlu film için 100 milyon dolar katkıda bulundu.

Bing ayrıca Martin Scorcese’nin yönettiği Shine A Light adlı Rolling Stones filminin de yapımcılığını üstlendi.

Nisan 2012'de Bing, Bill Gates ve Warren Buffett tarafından kurulan, multi-milyoner ve milyarderlerin varlıklarının çoğunu yaşamları boyunca hayır kurumlarına bağışlamayı taahhüt etmeyi amaçlayan Giving Rehinine hareketine katıldı.