Doğa Koleji’nin ilk defa gerçekleştirdiği Yaratıcı Yazarlık Festivali’nin dördüncüsü yazar, öğretmen ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrencinin katılımıyla Antalya’da gerçekleşecek. 30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival, öğrencilerin okuma ve yazma becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Sayın Yalvaç Ural’ın onur konuğu olacağı festivalde on altı eğitimci yazar yer alacak. Festival çalıştaylarında Mavisel Yener, Habib Bektaş, Hidayet […]

Yaratıcı Yazarlık Festivali Antalya’da düzenleniyor

Doğa Koleji’nin ilk defa gerçekleştirdiği Yaratıcı Yazarlık Festivali’nin dördüncüsü yazar, öğretmen ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen öğrencinin katılımıyla Antalya’da gerçekleşecek.

30 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival, öğrencilerin okuma ve yazma becerilerini geliştirmeyi hedefliyor.

Sayın Yalvaç Ural’ın onur konuğu olacağı festivalde on altı eğitimci yazar yer alacak. Festival çalıştaylarında Mavisel Yener, Habib Bektaş, Hidayet Karakuş, Koray Avcı Çakman, Renan Özdemir, Dr. Nilay Yılmaz, Toprak Işık, Osman Torun, Uğur Önver, Sabri Ugan, Ömür Kurt, Ceren Kerimoğlu, Almıla Aydın, Pelin Güneş ve Sinem Çelebioğlu da çocuklarla buluşacak. Vladimir Tumarov da video konferasla Doğa Koleji öğrencileriyle yazma ve okuma üzerine düşüncelerini paylaşacak.

Öğrenciler, eğitim programının sonunda yazarların elinden sertifikalarını alacak.