Yarım asırlık birliktelikle 3 günlük Karadeniz turu

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ

Ülkenin dört bir yanından yüzbinlerce insana ulaşan ikili Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin, şiir müzik yolculuğu için 3 günlük Karadeniz turuna çıkıyor. Etkinlikte aynı zamanda Behramoğlu’nun Köprülere Şiirler kitabının tanıtımını yapacak.

Müzikle şiirin iç içe olduğu etkinlikte kitapseverler Behramoğlu’na kitaplarını imzalatma imkânı bulacak.

Program şöyle:

• Karadeniz turunun ilk durağı 29 Ekim Cumartesi günü Artvin’in Arhavi ilçesinde gerçekleştirilecek. Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin, “Arhavi Çifte Köprü Şiir Töreni” etkinliği adı altında sevenleriyle buluşacaklar. Tekin Yayınevi ve Patika Kitabevi’nin organizatörlüğünde gerçekleştirilecek etkinlik saat 14.00’te Özay Otel Lobi Salonu’nda gerçekleştirilecek.

• 30 Ekim Pazar günü Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin, Artvin Çoruh Üniversitesi Ali Nihat Gökyiğit Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 15.00’te Şiir ve Müzik dinletisi için bir araya gelecek. Dinletinin ardından Behramoğlu kitabını imzalayacak.

• Karadeniz turunun son günü olan 31 Ekim Pazartesi günü ise Ataol Behramoğlu ve Haluk Çetin, yazar Ali Faik Cihan anısına sanatseverlere buluşacak. Rize’nin Fındıklı ilçesinde Fındıklı Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek anma Turan Bulak Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 15.00’te yapılacak.

yarim-asirlik-birliktelikle-3-gunluk-karadeniz-turu-1080217-1.

yarim-asirlik-birliktelikle-3-gunluk-karadeniz-turu-1080218-1.

yarim-asirlik-birliktelikle-3-gunluk-karadeniz-turu-1080219-1.