Yayıncılar Birliği yeni döneme hazır
Fotoğraf: Türkiye Yayıncılar Birliği

Yunis ALAÇAM

Türkiye Yayıncılar Birliği’nin 25. Olağan Genel Kurulu Yapı Kredi Kültür ve Sanat Merkezi’nde üyelerinin ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Katılımın yoğun olduğu Genel Kurulda 25. Dönem Çalışma Raporu, Mali Rapor ve Denetim Raporları sunuldu ve yeni yönetim kurulu ile komisyonların seçimi yapıldı.

Genel Kurulda 25. Dönem Yönetim Kurulu tarafından, yayıncılık sektörüne ve Türkiye Yayıncılar Birliği’ne katkılarından dolayı yayıncı Mehmet Atay, Abdullah Özkan, Gürer Uğurlu, Fahri Aral ve Muzaffer Erdoğdu’ya onur plaketleri verildi.

Türkiye Yayıncılar Birliği’nin 25. Olağan Genel Kurulu’nda, dernek üyeleri tarafından, 2023-2025 yılları arasında görev yapacak olan yeni yönetim kurulu da yapılan seçimle belirlendi.

26. Dönemde görev yapmak üzere Kenan Kocatürk, Servet Düz, Mustafa Nemutlu, Nazlı Berivan Ak, Gülgün Çarkoğlu, Baha Sönmez ve Erkan Akpınar Yönetim Kurulu’na seçildiler.

Genel Kurul hazırlıkları kapsamında, 2021-2023 yılları arası dönemi içeren 25. Dönem Çalışma Raporu ve ilgili bilgiler derneğin internet sitesinde yayımlanarak kamuoyunun bilgisine sunuldu.