Gazetemizin abonelik kampanyası #BugünBirGüneAboneOl sloganıyla başladı. Kampanyanın tanıtım videosu ve görselleri sosyal medyada büyük ilgi görürken, yurttaşlar hakikatin sesinin daha da yükseltilmesi için gazetemizin abonelik çağrısına destek veren çok sayıda paylaşımda bulundu.

Yeni kampanyamız büyük ses getirdi: Havuzda boğulmamak için #BugünBirGüneAboneOl

Gücünü halktan alan BirGün, dijital üyelik kampanyasının yeni etabını dün başlattı. Oyuncu Levent Üzümcü tarafından seslendirilen ve yandaş medyanın iktidara övgüler dizen yayıncılık anlayışını tiye alarak, “Bir gün sadece böyle haberler duymak istemiyorsan, Bugün BirGün’e abone ol” mesajı veren tanıtım videosu, sosyal medyada yoğun şekilde etkileşim aldı.

BirGün’ün yine benzer tondaki “Reis mükemmel bir insan” başlıklı kapağı da kamuoyunda büyük ses getirdi. Birçok haber sitesi bu kapağı “BirGün’den çok konuşulacak manşet” ifadesiyle servis etti. Kampanyamızın bu seneki ana sloganı #BugünBirGüneAboneOl oldu. Sosyal medyada #BugünBirGüneAboneOl etiketine destek mesajları yağdı.

Levent Üzümcü, Twitter hesabından ‘Reis mükemmel bir insan’ kapağını paylaşarak “Abone ol da bu olmasın” mesajını yayımladı.

Ekonomist ve televizyoncu Emin Çapa, tanıtım videosunu paylaşarak, “Nefis, harika, zekice, çok yakıştı” yorumunda bulundu.

Sunucu ve yazar Metin Uca ise "Reis mükemmel bir insan" kapağını paylaşarak, “Balkanlar, Ortadoğu, Seyşel adaları, Samanyolu hatta gözlemlenebilen tüm evrenlerde böyle mükemmel bir canlı daha yok” dedi.

Hayko Cepkin'den Aylin Aslım'a kadar pek çok sanatçı da BirGün'ün kampanya videosunu retweet etti.

Atılan tweetlerden bazıları şu şekilde:

Erdal Güney: Haber alma hakkımız için gazetecilik yapan BirGün ile dayanışmak, bir gazete ile dayanışmanın çok daha ötesinde anlamlara sahip. Yıllardır devam eden yolculuğunda BirGün’e ve emek veren gazetecilere,çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Zeynep Altıok Akatlı: Gerçeği yazmaya söylemeye devam eden, ilkeli gazetecilik anlayışıyla gazetemiz BirGün’ün yanındayız. #DayanışmaYaşatır #BugünBirGüneAboneOl.

Aylin Kotil: Yarın gerçekten bu manşetleri görmek istemiyorsan, okurlarının dayanışmasıyla ayakta kalmaya çalışan. BirGün gazetesi’ni destekle.

Emin Koramaz: Bir gün sadece bu haberleri okumak istemiyorsak, BirGün’e destek olmalıyız. Halktan saklanan gerçekleri öğrenmek için #BugünBirGüneAboneOl.

Feray Aytekin Aydoğan: BirGün eğitim emekçilerinin, öğrencilerimizin, velilerin, eğitim mücadelesinin memleketin her yerinde sesidir, nefesidir. Sesine ses, nefesine nefes olmak için; #BugünBirGüneAboneOl.

Hayri Kozanoğlu: ‘BirGün yazarsa yalan yazar’ dememek için tek yol abonelik.

Güvenç Dağüstün: Tek adamın değil, demokrasinin yanındaysan #BugünBirGüneAboneOl.

Güven Gürkan Öztan: İlan yasaklarına, tehditlere, gözdağı için açılan davalara rağmen BirGün yılmadan, korkmadan iyi gazetecilik yapmaya devam ediyor. Gerçekleri okumak için #BugünBirGüneAboneOl.

Zehra Kulalı Gezici: Eğitim emekçilerinin, velilerin, öğrencilerin laik, bilimsel ve kamusal eğitim mücadelemizin susmayan sesi BirGün Gazetesi’ne abone ol sesimiz çoğalsın.

Tuğçe Madayanti Dizici: İnsan, hayvan hakları, iklim krizi, hukukta adaletsizlik, mülteci krizi, ırkçılık, kadına şiddet, gelir adaletsizliği, açlık; dünyanın başlıca problemlerinden. tarafsız, bilimsel, araştırmacı gazete ancak size kılavuz olabilir. Gerisi yalan dolandır. O yüzden #BugünBirGüneAboneOl.

Okurlarmıza not: BirGün'ün mobil uygulaması güncellendi. Uygulamayı ndirerek gazetemizin özel haberlerine, manşetlerine, köşe yazarlarına ve son dakika gelişmelerine anında ulaşabilirsiniz. Aboneyseniz, giriş yaparak haberlere reklamsız erişebilirsiniz. Tablet ve mobil cihazlarınıza BirGün’ü yükleyin, gündemden geri kalmayın.