İktidarın kontrolündeki Yeni Şafak’ta çalışan Taha Hüseyin Karagöz, İBB Başkanı İmamoğlu’nun bir restoranda eşi Dilek İmamoğlu ile yemek yediği anlara ilişkin izinsiz çekilmiş bir videoyu, içki içmesine dikkat çeken bir ifadeyle paylaştı. İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun bu paylaşıma, “Ekrem Bey’in eşiyle hafta sonu geçirdiği zaman kimseden gizli değildir. Ailesine, eşine zaman ayıran ve birlikle vakit geçirenleri karalamak size bir şey kazandırmaz” diye yanıt verdi.

Yeni Şafak çalışanı İmamoğlu’nun yemek görüntüsünü paylaştı, Murat Ongun yanıt verdi

AKP iktidarının kontrolündeki medya organlarından Yeni Şafak’ta çalışan Taha Hüseyin Karagöz, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir restoranda eşi Dilek İmamoğlu ile yemek yediği anlara ilişkin gizli çekilmiş bir videoyu Twitter’da servis etti.

Taha Hüseyin Karagöz, yaptığı paylaşıma, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Ablam bana 'Ekrem Kardeşimin yüzünde Rabbi Yessir gördüm' dedi” sözlerine atıfla, ‘Rabbi yessir’ notunu düştü. Karagöz bu ifadeyle İmamoğlu’nun içki içmesine dikkat çekmek istedi.

Bir kişinin özel anlarına ilişkin suç unsuru içermeyen bu görüntülerin paylaşılması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekerken, Yeni Şafak çalışanına yanıt İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun’dan geldi.

Murat Ongun, Karagöz’ün tweetine yanıt vererek, “Sevgili gazeteci kardeşim; Ekrem Bey’in eşiyle hafta sonu geçirdiği zaman kimseden gizli değildir. Ailesine, eşine zaman ayıran ve birlikle vakit geçirenleri karalamak size bir şey kazandırmaz. Allah kötü niyetlilerin kalbine iyilik versin der, geçeriz” dedi.

TARİKATTA ÇOCUĞA İSTİSMARINI ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞMIŞTI

Taha Hüseyin Karagöz’ün ismi kısa bir süre önce tarikatta gerçekleşen çocuk istismarı skandalı konusundaki paylaşımlarıyla gündeme gelmişti.

BirGün’ün ortaya çıkardığı istismarı ilk tweetlerinde örtbas etmeye çalışan Karagöz, babası tarafından 6 yaşındayken 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirildiğini’ ve çocukluğunda defalarca tecavüze uğradığını söyleyen Hiranur Vakfı Kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G. için, “psikolojisi bozulmuş” ifadesini kullanmıştı.

Karagöz istismara tepki gösterenlerin, "derdinin çocuk olmadığını" savunmuş ve “Çocuğuu düşürdükten sonra psikolojisi bozulmuş bir kadın üzerinden İslam’a ve Müslümanlara dilediklerince hakaret ettiler” demişti.

Daha sonra skandala dair başka detaylar da ortaya çıkınca zor durumda kalan Karagöz, bir anda “psikolojisinin bozuk olduğunu” söylediği kadının ifadelerini ciddiye almaya başlamış ve “Yargıyı etkilemek amacım değil elbet. Ama yeni öğrendiğim şeyler yenilir gibi değil. Allah belanızı demekten başka bir şey diyemiyorum. Umarım kısa zamanda adalet yerini bulur” diye yazmıştı.